2777
2789
عنوان

خانواده سمی

69 بازدید | 2 پست

نمیدونم کسی به اندازه ی خانواده ی من هست ک انقدر مشکل داریمو اصلا هم هیچی بهتر نمیشه؟

بخدا هرروز جرو بحث و دعوا

همه ی اعضای خانواده باهم بحث میکنیم و اصلا احترام و عذاب وجدان، از بین به رفته به کل،

من اصلا حالم بهم میخوره خواهرمو میبینم و پر از حس بد میشم و ازش نفرت دارم با اینکه اون لحطه کاریم نداشته و نداره چون باهم حرف نمیزنیم کلا ولی به مرور که ذاتش رو شناختم دیگ نمیتونم باهاش خوب باشم.

وارد جزئیات نمیشم از بس حالم بد میشه بخوام فکر کنم بهش.

ولی یه حال بدی هایی داریم ک نمیدونم چیکار کنم بخدا..من مامان بابامو بالاسرم میخوام باشن ولی انقدر دارن لطمه میبینن و همش چهره شون غمگین و حال نداره و بابام مریضه همش نمیره بیرون ..

من فقط بتونم خودمو جمع کنم نمیتونم بقران به مامان یا بابام که فقط برام با ارزشن برسم. اول اینکه اصلا حالم بدتر میشه وقتی نمیتونم کاری کنم ..یعنی از توانایی من خارجه!

ببین خلاصه بگم، نفرت ،حسادت شدید، دعوا ، جرو بحث، خسته و کسل، هیچی هم بهتر نمیشه همه چی کدر

از قبل شناختم که چقدر خواهرم ذات بدی داره و از چندسال پیش دیدم ک اصلا پشتم نبوده و وقتایی ک باهم خوب بودیم بعدش چنان زهرمار کرده و فقط رو به اسمون میکنم میگم خدایا مگ چ گناهیی کردم؟؟؟

واقعا ناراحتم ک مجبوری همچین شرایطی رو تحمل کنی و قطعا حقت نیست

این دوران هم میگذره

کاش میتونستی از یه تراپیست کمک بگیری، خیلی کمک کنندهست اینجور یموقعا

بنظرم محیط های خوب برای خودت پیدا کن، کلاسی چیزی ثبت نام کن تا دوستای جدید و محیط های جدید پیدا کنی ک حالت اونجاها خوب باشه حداقل❤️

واقعا ناراحتم ک مجبوری همچین شرایطی رو تحمل کنی و قطعا حقت نیستاین دوران هم میگذرهکاش میتونستی از یه ...

ممنونم عزیزم

اره سرکار میرم ۱۱ ساعت نیستم تو خونه بعدم یکروز درمیون بعصی وقتا میرم ورزش ولی اخرش ادم نمیتونه به فکر نباشه🥲و اصلا یه بار مامانم بین حرفاش گفت وقتی ما نااراحتیم توام باید ناراحت باشی.کلا وقتی یه خوراکی یا چیزی برای خودم میخرم و حالم خوبه نمیتونن ببینن.

تراپیست هم واقعا کسی رو نمیشناسم ک خوب باشه..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷