گلمیس مدیر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 1961 عنوان کاش میشد | مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 81 پست کاش به جز مادرم کسی بود که با خیال راحت باهاش حرف میزدم درددل میکردم اشک میریختم نگران نبودم تو دلش راجع بهم چی فکر کنه 1400/03/22 | 11:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرmaryamیم عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1052 کلا توضیح دادن بهشون اشتباهه کلا هم کلام شدن باهاشون اشتباهه فقظ باید رسمی بود تو میدونی بعد از این ماجرا کن رسمی و سرد بخورد کن شاید اینجوری بهتر باشه بزرگترین و بهترین دین انسانیته.......
مرmaryamیم عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1052 ببخشید انقدر وقتتو میگیرم یعنی انقدر قضیه بد بوده که میگی دعوتشون کنم نه بخدا عزیزم بخاطر خودت میگم تا دیگه از ذهنت دربیاد دیگه فک نکنی بهش بزرگترین و بهترین دین انسانیته.......
گلمیس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 1961 نه بخدا عزیزم بخاطر خودت میگم تا دیگه از ذهنت دربیاد دیگه فک نکنی بهش عزیزم خیلی ازت ممنونم بخاطره وقتی که گذاشتی من خیلی حساس شدم رو مادرشوهرمو خواهرشوهرم باید رو خودم کار کنم و جوری که خودم دوست دارم رفتار کنم
مرmaryamیم عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1052 خواهش میکنم کاری نکردم برات تو خودت خیلی خوبی بارفتار خوبی کن تا دیگه اونا جایی واسه حرف زدن نداشته باشن بقیشم واگذار کن بخدا وقتی اونا کاری میکنن که ناراحت بشی تو ذهن خودت یه راه حل خوب پیدا کن خودتو آروم کنی بزرگترین و بهترین دین انسانیته.......
گلمیس مدیر استارتر عضویت: 1398/12/19 تعداد پست: 1961 خواهش میکنم کاری نکردم برات تو خودت خیلی خوبی بارفتار خوبی کن تا دیگه اونا جایی واسه حرف زدن نداشته ... واسم دعا کن کمبودهی مال زندگیم جبران شه انقدر سرگرم خودم و زندگیم باشم که اصلا بهشون فکر نکنم
مرmaryamیم عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1052 واسم دعا کن کمبودهی مال زندگیم جبران شه انقدر سرگرم خودم و زندگیم باشم که اصلا بهشون فکر نکنم به روی چشم حتما.الان کی که مشکل مالی نداشته باشه مهم اینه حال دلت خوب باشه بزرگترین و بهترین دین انسانیته.......