2777
2789

خیلی چاغم ۱۱۵ کیلو ام عین گاو میمونم خیلی کو زندگیم تنش و استرس دارم هر وقت استرس دارم میخورم

بعضی وقتا یه دیس غذا میخورم یا دوتا نون موقع استرس اصلا حالیم نمیشه انگار نه انگار

قلبم درد میکنه نفسم میگیره زانوم درد میکنه میترسم بمیرم دخترم کلفت این و اون بشه آخه هیچ کسو ندارم نگهش دار

اط امروز شروع کردم به رژیم گرفتن

میشه به نیت اینکه بتونم لاغر بشم و سلامتیمو بدست بیارم و بتونم جبو خودمو بگیرم به نیت من که اسمم سعیده اس یه بار آیت الکرسی بخونین و فوت کنین به هوا؟😭😭😭🥺🥺🥺

ان شاءالله همین طور که دل منو شاد میکنین خدا دلتونو جوری شاد کنه که ماتش بمونین

همه مسخره ام میکنن😞😞😞

هر کی خود دی زحمت لایک کنه

اگه اومدم و درباره خانوادم با عصبانیت تاپیک زدم لطفا اول این تاپیکو بخون بعد بیا سرزنشم کن من فقط برای درد و دل میام اینجا💔https://www.ninisite.com/discussion/topic/6771793/از-هیچ-کس-شانس-نیاوردم?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چون وزنت بالاست حتماً زیر نظر یه متخصص تغذیه باش همراه با ورزش. سرخود رژیم نگیر که خیلی بده

تو یکبار دنیا اومدی ویکبار هم زندگی خواهی کرد پس بخاطر حرف مردم درس نخون بخاطر حرف مردم ازدواج نکن بخاطر حرف مردم سختی نکش به خاطر حرف مردم زندگی نکن فقط فقط به خاطر دل خودت زندگی کن 

عشقم

کاهش جدی سردیها و افزایش گرمیها لاغر کننده شکمی است. ضمن اینکه رژیم ترک ناهار بسیار کمک کننده است. استفاده از نسخه امام صادق (ع) (دوای بلغم) که ترکیبی از (سیاهدانه + زنیان + مصطکی + آویشن + عسل) روزی یک قاشق مرباخوری صبح ناشتا و شب موقع خواب با یک استکان آب ولرم هم بسیار عالی است. طول درمان ۴ ماه است .آرام آرام لاغر میشوید. ضمنا ترک آب بین غذا و ترک آب یخ خوردن بسیار کمک کننده است.

عزیزم کمک بگیر حتما منم خودم کمی اضافه وزن دارم میدونم کم کردن سخته 

میتونی از طب سوزنی کنم بگیری خیلی تاثیر داره اشتهات رو کم میکنه یا روش های دیگه ولی تحت نظر دکتر چون وزن که خیلی بالا بره سخته که بدون کمک کمش کنی 

من یه روزی ۹۵ بودم 

باید صبر زیاد داشته باشی

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺