2777
2789
عنوان

دلم. شکسته💔

92 بازدید | 18 پست

از زندگیم خسته شدم 

تنهایی داره دیوونم میکنه

اینکه همسرنداشته باشی و تنها باشی خیلی بهتره اینه که همسر داشته باشی و همیشه تنها باشی

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره...😊

ای جوووونم💋

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

شغل همسرم راه دوره دوهفته.در ماه رو کلا نیست دو هفته هم که خونست همش دنبال بانک و باغای باباش و بقیه اوقاتشم به هر بهونه ای خونه باباشه

کلا ازم دوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا شوهر نداشته باشی بهتر از اینکه اسمش و یدک بکشی درحالی که بینتون کیلومترها (روحی)فاصله باشه

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves

دیشب اعتراض کردم که چرا بیشتر پیش ما نیستی شروع کرد داد و بیداد بعدم خودشو زد بعدم با کف دستش محکم زد تو کمر من

جای انگشتاش تاول زد...

دیشب اعتراض کردم که چرا بیشتر پیش ما نیستی شروع کرد داد و بیداد بعدم خودشو زد بعدم با کف دستش محکم ز ...

وای چه بد ...چقدر دردناکه به جای دلداری و عذرخواهی میزنه

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves
وای چه بد ...چقدر دردناکه به جای دلداری و عذرخواهی میزنه

اولین بار بود 

بهش گفتم خط قرمزم زدن بودامشب جای انگشتاتو نشون بالام اینا میدم و میذارمت میرم شروع کرد التماس کردن که درستش میکنم وببخشید 

الانم با پسر عموش و زنش تو باغه زنگ زد گفت تو هم بیا بهش گفتم حالم بده قرصام تموم شده 

هنوز نیومده سراغم