2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای من چ خنگم کلا فراموش کرده بودم کی هس؟؟؟؟

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       
امروز

خاکبرسرم ☹

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       

مهم اینه بدونه این روز واسه اونه ی کیک کوچولو موچولو و ی هدیه که می تونه حتی تل یا اسباب بازی هم باشه وقتی میگید همه چی داره هم کافیه

منم دوتا دختر دارم.می خوایم باهمسرم ببریمشون رستوران 

واسه کوچیکه دوچرخه و واسه بزرگه هم اسکیت گزفتیم

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊
فردا گلم

واقعا ؟؟؟خداروشکر برم ب فکر کادو برا دختر ۲ سالم باشم ننه قربونش بره❤❤

مهم اینه بدونه این روز واسه اونه ی کیک کوچولو موچولو و ی هدیه که می تونه حتی تل یا اسباب بازی هم باش ...

خوشبه حالشون خدا سایتونو براشون حفظ کنه❤ من که تولدامم کسی یادش نیس چه برسه روز دختر