2789
فرداست دختر چرا اخه این حرفو میگی عزیز

اخه هول کردم گفتم برا دخترم چیزی نخریدم چه مامان بیفکری هستم من😂😂🤭

یه صلوات برا سلامتی آقا صاحب الزمان(عج)میفرستین؟😍☺  Ne kadar karanlik olürsa olsun güneş tekrar doğacak   🌞    akili telefonlar ve aptal insanlar çağinda yaşiyoruz  🤦‍♀  ما انسان ها مثل مداد رنگی هستیم شاید رنگ مورد علاقه هم نباشیم اما روزی،برای کامل کردن نقاشیمون،به همدیگه نیاز خواهیم داشت  بشرطی ک همدیگه رو تا حد نابودی نتراشیده باشیم  خدایا شکرت فصل مورد علاقم اومد پاییز جونم دوست دارم عشق رنگ رنگی من 🍁🍂🍁🍂🍂🍁🍂🍁🍂                       
خوشبه حالشون خدا سایتونو براشون حفظ کنه❤ من که تولدامم کسی یادش نیس چه برسه روز دختر

من خودم هم هیچ وقت مامانم این کارهارو نکرد و حتی تولدم رو یبارم تبریک نگفته

مهم نباشه بانو.تو بهترین باش.خودت برای خود ی گل بخر و خودت رو دوست داشته باش

واسه خودم هم ی روسری خریدم هرچی باشه من ی دختر هستم هرچقدر هم مادر و همسر باشم🌷😊

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😐😐😐😐مامانم تبریک نمیگه ولی کادوشو میخره از بچگی برام جالب بود😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

@تتلیتی_اعظم 😐برنامت چیه چی بهم میدی

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

😐😐😐😐مامانم تبریک نمیگه ولی کادوشو میخره از بچگی برام جالب بود😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 @تتلیتی_ ...

😐😐 من که کلا کسی یادش نبود الان رفتم گفتم کادو رو تا فردا آماده کنین

تو باید به من کادو بدییبی

تو این شهر پر نقاب تو با اون بخواب.......من با قرص خواب🙂 تتلیتی نیستم فقط یاس♥
😐😐 من که کلا کسی یادش نبود الان رفتم گفتم کادو رو تا فردا آماده کنین تو باید به من کادو بدییبی

😐❤جالبه

خلاصه ک چشام دنیاییه