2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بیشعور من

1633 بازدید | 66 پست

دیشب رفتیم خونه مادرشوهرم 

دیدم جاری و خواهر شوهر کوچیه اونجاس ،یخرده وقت گذشت دیدم‌هی تعریف میکن چقدر خوش گذشت چقدر حال داد و ....خلاصه جاریم‌تعریف کردم که اره ناهار همشون با خواهرشوهربزرگه خونه کوچیکه دعوت بودن بجز من

اینو هم بگم که یه مدته (تقریبا از وقتی سرکار رفتم حدود یک ماه)خواهرشوهرام و مادرشون محل نمیدادن حتی به شوهرمم گفتم تعجب کرد گفت اشتباه میکنی 

خیلی ناراحت شدم اومدم خونه زدم زیر گریه نه بخاطر مهمونی ،من این رفتارا و این بی مهریارو ندیدم خیلی سخته برام 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش خانواده شوهرمم دور منو خط بکشن

راحتی تمام

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟

عزیزم از حسادته ،منم وقتی شاغل شدم رفتم خونه خواهر شوهرم که یک شهر دور بود اصلا محل نمی‌گذاشت مثلا شیرینی به همه چند بار تعارف میکرد ولی به من که می رسید به زور جلوم می‌گرفت و زود میبرد خیلی بد بود 

هرموقع دیدی موردحسادتی به خودت افتخارکن وبرات مهم نباشه

اوناعمداجلوت گفتن که به هم بریزی که به هدفشون رسیدن

شماعادی باش و برات مهم نباشه

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

عادت می کنی  ناراحت نباش منم اولین بار حسابی گریه کردم از دفعه های بعد دیگه اندازه پشم گربه هم برام مهم نبود 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

عزیزم از حسادته ،منم وقتی شاغل شدم رفتم خونه خواهر شوهرم که یک شهر دور بود اصلا محل نمی‌گذاشت مثلا ش ...

اخه خووهرشوهرام خودشونم شاغلن 

البته الان که دقت میکنم قبلش خوب بودن باهام 

2790
2778
2791
2779
2792