2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بیشعور من

| مشاهده متن کامل بحث + 1633 بازدید | 66 پست

عزیزم اگه تویکدفعه دیدی من بارها و بارها بخاطر موفقیتام خوردم کردن توهین شنیدم بی محلم کردن تمام خوشیامو بدلم زهر کردن فقط حساااااااادت الانم کاتم آسایشم سرجاش

طرزرفتارشماویترینی ازشخصیت شماست 💯
عادت می کنی  ناراحت نباش منم اولین بار حسابی گریه کردم از دفعه های بعد دیگه اندازه پشم گربه هم ...

الان ۷ ساله 

قبلا هم شنیده بودم 

ولی این دفعه فرق داشت قشنگ انگار میخواستن لجبازی کنن هی باهم یچی تعریف میکردن میگفتن چقدر حال داد چقدر خوش گذشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه تویکدفعه دیدی من بارها و بارها بخاطر موفقیتام خوردم کردن توهین شنیدم بی محلم کردن تمام خوش ...

خاک برسرشون باورم نمیشه ،ینی واقعا بخاطر حسادته بنظر شما ؟شوهرمم اعصابش بهم ریخت 

گفت دارم براشون 

الان ۷ ساله  قبلا هم شنیده بودم  ولی این دفعه فرق داشت قشنگ انگار میخواستن لجبازی کنن هی ...

خواهرشوهرکوچیک من ایقد بیشعورتره بیشعورتره با دوس دختر برادرشوهرم رفته شمال ده روز موندن بعد جلومن سوسه میاد درگوش خواهرش میگه میخنده من به یه ورم 

نبود چون خلایق هرچه لایق 

جلوشون نشون بده هیچی به جزشوهرت برات ملاک نیست عزیزم

بخدا قسم که همینطوره 

ولی به شوهرم گفتم فقط جای من و بچم اونجا زیادی بود ؟اونم کسایی که اگه مثلا قضیه برعکس بود و من اینکارو میکردم از وسط جرم میدادن 

الان ۷ ساله  قبلا هم شنیده بودم  ولی این دفعه فرق داشت قشنگ انگار میخواستن لجبازی کنن هی ...

با تمام وجودم درکت می کنم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

توام جلوشون زنگ میزدی یا وانمود میکردی یه تماس کاری داری میرفتی دورتر حرف میزدی آی میسوختناااااااااا🤣🤣🤣🤣🤣

مشخصه حسودیه...مگه تو محتاج مهمون کردن اونایی ول کن بابااااا واسه چه چیزایی ناراحت میشید و گریه میک ...

اخه خودشونم شاغلین 

بحث مهمونی نیست گلم 

تصور کن همشون باهم حرف بزنن به من محل ندن هی باهم تعریف کنن بخندن چقدر حال داد و ... 

خب ادم به دلش میاد 

خاک برسرشون باورم نمیشه ،ینی واقعا بخاطر حسادته بنظر شما ؟شوهرمم اعصابش بهم ریخت  گفت دارم برا ...

شک نکن من هرجوری هرکسی گفت محبت کردم احترام کردم سکوت کردم توهین شنیدم یجاهایی جواب دادم 

هیچی موثرنبود چون بعلت حسادت فقط دنبال این بودن که آرامش منو بگیرن عیدامیشد تک تک خونه هایی که قهربودن میرفتن خونه شوهرمن برادر بزرگ نمیومدن 

باهمه دعوتی راه مینداختن بامانه ... فقط ارامشت میخوان بهم بزنن شاد وشنگول باشن بخند به یه ورت حسابشون نکن کم میارن منم دووم نیوردم بعد۱۲سال کاتم

توام جلوشون زنگ میزدی یا وانمود میکردی یه تماس کاری داری میرفتی دورتر حرف میزدی آی میسوختناااااااااا ...

اخه خووهرشوهرامم شاغلنا 

چرا باید به کار من حسودی کنن ؟!!!!!

برای منم اتفاق افتاده 

من تقریبا ۹ ۱۰ سال پیش شاغل شدم 

برادرشوهرم و مادرشوهرم و دعوت کرده بودم بعد برادرشوهرم سر سفره با نیشخند گفت حالا آنقدر میری سرکار بیگاری می کشی ۵۰۰ تومن بهت میدن   

زنش و مادرش خندیدن اما من خیلی ناراحت شدم 

الانم همیشه خواهرشوهرم که قبلا شاغل بوده میگه زن باید خونه دار باشه چیه کله صبح بری کار کنی 

اما عزیزم این حرفا همش از حسادته ! 

اهمیت نده و به راهت ادامه بده این زندگی توعه نه دیگران

خب دیگه شما هم باید یجوری نشون‌ میدادی که اصلا برات مهم نیست وقتی تا این حد بچه ان 

با ی عکس العمل عادی شما اونا بیشتر میسوختن 

ولی با این گریه و ناراحتی و درگیری فکر اونا به هدفشون رسیدن

دختری در من ساز امیدواری می نوازد💃🍂
شک نکن من هرجوری هرکسی گفت محبت کردم احترام کردم سکوت کردم توهین شنیدم یجاهایی جواب دادم  هیچی ...

کاش منم کات کنم 

من تو فامیلای بابام و مامانم جز احترام و محبت و عشق چیزی ندیدم 

خیلی برام سنگینه 

خاک برسرشون باورم نمیشه ،ینی واقعا بخاطر حسادته بنظر شما ؟شوهرمم اعصابش بهم ریخت  گفت دارم برا ...

همسرهاتون رو وارد این ماجراهای الکی نکنین

من جای شما بودم ابدا به روی خودم نمیاوردم...کلا برام مهم نیست

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!
2790
2778
2791
2779
2792