2777
2789

🙏🙏🙏🙏🙏

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
بگو

قاای بافی خیلی نکات داره؟ 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قاای بافی خیلی نکات داره؟ 

شما قبل خرید نخ و نقشه باید میپرسیدی نه الان

یادگیریش خیلی راحت هست . علاقه باشه و درگیری ذهنی نداشته باشی چند ماه بیشتر طول نمیکشه

من بهمن 92 رفتم نمایندگی که تو شهرمون بود . خانمه زبون باااااااااااااززززز ، وحشتناااااک 

بیاین ببرین و زیر دوتومن هزینه میکنید ولی بالای 20تومن میفروشید . 

من طرح 1*1.5 ، بزرگترین طرحی که بود با 117تا رنگ برداشتم . یک هفته هم کلاس گذاشت . تا یک رج کامل نمیشد نمیذاشت ببریش.

1.500 نخ و نقشه و دارقالی و چله ابریشمش شد . سال 95

هم 350هزار تومن دادم روش رو برجسته بریدن .

حالا موقع اتمام کار میگفت نه بازار خرابه ، فروش خوبی ندارن و ... 

رفتیم بازار وکیل شیراز ، میگفتن 2تومن میخریمش . اون موقع به ابعاد کار من با قابش 7تومن خودشون میفروختن.

شوهرم گفت قابش میکنم برای خودمون.

یه بار رفتیم همون نمایندگی ، داشت دام پهن میکرد برای یه بدبخت دیگه و چه تبلیغی میکرد تا مارو دید یواش میگفت نه هنوز بازار فروشش خرابه ، تلفنش زنگ خورد رفت ، به اون خانمه همه چی رو توضیح دادم .

ببین دو نفر یا سه نفر نبودیماا ، نصف خانمای شهرمون کلاه سرشون رفته . نفرین همه پشت سرش هست 

شما قبل خرید نخ و نقشه باید میپرسیدی نه الان یادگیریش خیلی راحت هست . علاقه باشه و درگیری ذهنی ن ...

خوب الان من نزدیک سه و خورده مصالح خریدم 

بعد میگن تو بازار 5 تومن ازت میخرن وقتی تموم شد  ولی ما 5500☹️

کلا خیلی کم میخرن 

خوب الان من نزدیک سه و خورده مصالح خریدم  بعد میگن تو بازار 5 تومن ازت میخرن وقتی تموم شد &nbs ...

اون قیمتی که گفتن خیلی شرایط داره . پشت قالی باید تمیز باشه ، اندازه ها دقیق باشه . تصاویرت جمع یا کش نیومده باشه‌ . اگه قیمت رو میدونستی نباید این کار رو میکردی . ینی فقط به خاطر 1.500 ، سال 92به من قیمت بالای 20میداد که گول خوردم.

من نمیدونم شرایط زندگیت چطوریه ، فرز هستی یا کند .

اون قیمتی که گفتن خیلی شرایط داره . پشت قالی باید تمیز باشه ، اندازه ها دقیق باشه . تصاویرت جمع یا ک ...

هیشکی نبود راهنماییم کنه، نمیدونستم 

فقط قصدم یاد گیریه 

انشالله قالی بافی رو ک کامل یاد گرفتم شاید اینو نفروشم 

بعد یع قالی شش متری میزنم