2789
عنوان

صاحب خونه

240 بازدید | 17 پست

بچه ها صاحب خونه می‌تونه تو نظافت منزل دخالت کنه؟من ۲ سالی هست مفاصلم درد می‌کنه اما شوهرم دکتر نمیبره نداره که ببره صاحب خونه امروز اومده بود پکیج و تامیر کنه ب نظافت دستشویی و حموم و بالکن گیر داده خیلی ام کثیف نیست زنشم میگه وسواسه الان بهمون گفته بلند شین حقو داره دخالت کنه تو نظافت خونه ی من؟

ن

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی مستجری نه . ادامه داد یا بهونه کرد زودتر بلندتون کنه میتونید شکایت کنید 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

خوب سرویس های بهداشتی اگر مرتب تمیز نشن جرم میگیرن و ظاهرشون خراب میشه

ایشون به این فکر میکنه که بعد از شما هم قراره کسی اون خونه رو بپسنده

دوست عزیزی که میگی منو ریپلای نکن، خوب کامنت نذار تا کسی ریپلایت نکنه   اینجا بخش"تبادل نظر"یه سایت عمومیه، اون چیزی که شما مینویسی و واکنشی در پی نداره چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی  

اگر بخاطر عدم نظافت بنا در حال تخریب و فرسایش باشه آره

مثلا اونقدر دستشویی رو تمیز نکنی رسوب سخت ببنده که نشه تمیزش کرد 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️