2777
2789
عنوان

کیا قرص گلای وانس میخورن؟بیاین

33163 بازدید | 17 پست

سلام من میخورم یه ساله اوکی بودم ولی دو هفته نخوردم حالا دوباره شروع کردم دوروزه 

سرگیجه و حالت تهوع ‌و بیحالی دارم ایا بخاطر این قرصه؟

برا چیه

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...                               .                                                                                                                 https://harfeto.timefriend.net/16216845902636              بنویس برام♾           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم مثل همون متفورمین باشه من برای تخمدان پلی کیستیک میخورم و لاغری 

این قرص برای موارد زیادی از جمله فشار خون بالا تجویز میشه

البته یکی از کاربرداش هم تقویت تنبلی تخمدانه و لاغری

عوارض این قرص سرگیجه و حالت تهوع.احساس منگی و خستگی و درد عضلانی و....

سعی کن در دراز مدت استفاده نکنی

این قرص برای موارد زیادی از جمله فشار خون بالا تجویز میشه البته یکی از کاربرداش هم تقویت تنبلی تخمد ...

من یک ساله استفاده مبکنم شایدم بیشتر ولی قطعش کردم دو هفته بعد دوباره خوردم طبیعیه عوارضش ایجاد بشه؟

من یک ساله استفاده مبکنم شایدم بیشتر ولی قطعش کردم دو هفته بعد دوباره خوردم طبیعیه عوارضش ایجاد بشه؟

چرا متفورمین نمی خوری خیلی بهتره

ای یادگار کودکیم ای آسمون سادگیم🖤ای خاطرات اولین و آخرین دلدادگیم🖤ای عشق اولی برام دعا کن از فکرت درام🖤از اون امیدو آرزو مونده یه قلب پیر برام🖤

سلام من میخورم واسه جلوگیری از قند گلای وانس ۵۰۰

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️

امکانش هست

قرصو نباید یک دفعه قطع کنی عزیزدلم

کم کم باید قطع بشه یک دفعه قطع کنی باعث بروز عوارض جدی میشه

اما برای اطمینان برو پیش یک پزشک خوب

چون باید معاینه بشی تا قضاوت بشه عوارضت

قبل معاینه نمیشه قضاوت کرد

من دوتا ۵۰۰ میخورم اوایلش سرگیجه داشتین؟

سرگیجه و .... در ابتدای مصرف گلای وانس عادیه و کم کم بدن عادت میکنه و عادی میشه

اگه حس کردید علائمتون داره بیشتر میشه بهتره که پزشک مراجعه کنی

من دوتا ۵۰۰ میخورم اوایلش سرگیجه داشتین؟

نه اصلا من باردارم واسه قند استفاده میکنم

به حق فاطمه زهرا هرکسی آرزوی مادرشدن داره به زودی طعم شیرینش بچشه🙏لطفا برام دعا کنید دو قلوهای تو دلیم صحیح و سالم به دنیا بیان🙏❤️