2777
2789
عنوان

اگه ی نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 38 پست
مرسی از راهنماییت فقط سوال اخرم اینکه ب فامیل نزدیکمون پول قرض داده بعدشم گفته ک اره ب فلانی (یعنی م ...

😂😅اونجا خاسته یه کرمی بریزه حتما دیده ازتو خبری نشده وبی تفاوتی خاسته اینجوری لجتو دربیاره بری بگی چرا به فلانی گفی من بدحسابم 🤣🤣🤣

اره دیه اینجوری ک میگی قطعا تابلو میکنه🤣🤣🤣🤣🤣هرچی زودتر بری بنفعته

دیگه پریروز توجمع چنان ب من کم محلی میکرد و بقیه روتخویل میگرفت بقیه زل زده بودن ب من ی جوری نگاه میکردن انگار مثلا میخواستن منو بخورن تعجب کرده بودن انگار قاتلم 

فک کنم‌سبک و بی ارزش شدم قشنگ 😫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😅اونجا خاسته یه کرمی بریزه حتما دیده ازتو خبری نشده وبی تفاوتی خاسته اینجوری لجتو دربیاره بری بگی ...

😂😂😂فک کنم ی منطور دیگم داش اینکه اگه من برم ب فامیلا بکم اره فلانی بهم پول قرص نمیده ولی ب شماها میده و فلان ،این زودتر دست پیشو گرفته بگه ک اره  اگه من بهش پول نمیدم دلیلش اینه  ک مقصر خودشه و اینا 

خواسته دلیلشم بگه برای همه ک من نتونم‌براش حرف مفت بزنم ادم بدش کنم 

😂بنظرم زودتر برو ازدلش دربیار 

خخخ خیلی داستان شد 😂کاش اینجوری نمیکردم من چ میدونستم میگفتم این مهربونه بلدنیس عصبی بشع لجباز بشه 

فک کردم بلد نیس نمیدونستم ب این خوبی بلده ک😭😭😭😫 

خب برو از دلش دربیار 🙂بگو که فهمیدی اشتباه کرده بودی اون محرومت کرده که متوجه اشتباهت شی سریع تر اگ ...

سلام،میشه بیاین توی تاپیک ختم الله الصمد؟عزیزان تعداد رو توی همون تاپیک بگید ک شمارش بشه اینجا قاطی میکنم شمارش نمیکنم،الهی اجرتون باخدا،ازتون خواهش میکنم کمک کنید ختمم ختم بشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6646252/ختم-ذکر-الله-الصمد?postId=194407810

خوهش میکنم

خخخ خیلی دوران سخته👌

سلام،میشه بیاین توی تاپیک ختم الله الصمد؟عزیزان تعداد رو توی همون تاپیک بگید ک شمارش بشه اینجا قاطی میکنم شمارش نمیکنم،الهی اجرتون باخدا،ازتون خواهش میکنم کمک کنید ختمم ختم بشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6646252/ختم-ذکر-الله-الصمد?postId=194407810

خوهش میکنم