2777
2789
عنوان

اگه ی نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 38 پست
اره دیه بعضیا هستن انقد بی درکن که تا با زنشون دعواشون میشه با کل فامیلشم قهر وباد دارن بعد اون بدبخ ...

عجب ادم زرنگی حالا فک کن برامون خوراکی خوشمزه می اورد از اون روز ک من ی اشتباهی کردم دیگه برا من نمیاره اما برای بقبه میبره میان ازش تعریف میکنن ،🤦‍♀️تو باشی چ حالی میشی 😭😔😫

دوست داشتنشو ازکجا فهمیدی عزیزم؟🤔

چون اگه دوست نداشت میگف ک....لقش کلا بیخیالش این که هنوزم حواسش هس کادو ببره براخانوادت ینی دنبال اینه راهشو باز کنه باتوام خوب شه اگه نح که ول میکرد کلا میگف خودش چیه که خانوادش باشه پس نشون میده دوست داره دیه 😂فقط منتظره تو بفهمی اشتباه کردی وبری سمتش 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس نشون میده تقصیر توبوده دلخوری بنظرم که برو ازدلش دربیار ادم خوبیه ارزششو داره 😌

اشتباه من بوده اما دقیقا همون کارایی ک با ما میکرد مثلا کمک میکرد و پول قرض میداد و اینارو با من قطع کرده با بقیه داره این چیزارو ،ی حس بدی دارم ک محرومم 🤦‍♀️

چون اگه دوست نداشت میگف ک....لقش کلا بیخیالش این که هنوزم حواسش هس کادو ببره براخانوادت ینی دنبال ای ...

اهان 😂😂👌چ بلده اینکه با بقبه خوبه با من ن حرصمو درمیاره ک من محروم شدم ،جلو حمع هم بقیه ی جوری نگا میکنن فهمیدن 

اشتباه من بوده اما دقیقا همون کارایی ک با ما میکرد مثلا کمک میکرد و پول قرض میداد و اینارو با من قطع ...

خب برو از دلش دربیار 🙂بگو که فهمیدی اشتباه کرده بودی اون محرومت کرده که متوجه اشتباهت شی سریع تر اگه محبت تو براش مهم نبود محرومت نمیکرد که هنووزم برات میاورد 🙂

خب برو از دلش دربیار 🙂بگو که فهمیدی اشتباه کرده بودی اون محرومت کرده که متوجه اشتباهت شی سریع تر اگ ...

این عجب ادمیه ها الان توداری میگی دارم پی میبرم  ب زرنگیش و سیاستش ،ببین ادم مهزبونم با ادم بد بشه خیلی بد حالیه ،

هیچی اگه نخام مستقیمم برم منت کشی یه کادویی چیزی میخرم میبرم براش یه کارتی چیزی میچسبونم روش ازدلش د ...

بنطرت برم یهو شروع کنم حرف زدن و لبخند بزنم و اینا مثل قبل ؟کم کم براش ی چیزایی بخرم و بفرستم؟

این عجب ادمیه ها الان توداری میگی دارم پی میبرم  ب زرنگیش و سیاستش ،ببین ادم مهزبونم با ادم بد ...

اخه میگی ک تقشیر توبوده اگه اون اشتباهی کرده بود حق داشتی ولی حالا که اشتباه تو بوده خب حق داره ازت ناراحت باشه دیه

هیچی اگه نخام مستقیمم برم منت کشی یه کادویی چیزی میخرم میبرم براش یه کارتی چیزی میچسبونم روش ازدلش د ...

نکنه تا مدت طولانی اینجوری باشه؟اگه طولانی بشه یعنی همه میفهمن من ی غلطی کردم؟

بنطرت برم یهو شروع کنم حرف زدن و لبخند بزنم و اینا مثل قبل ؟کم کم براش ی چیزایی بخرم و بفرستم؟

بنظرم اول یه کادویی هرچقد کوچولو یا یه خوراکی که میدونی دوس داره بگیر ببر با خنده و اینا از دلش دربیار اینجوری قشنگتره 😍

اخه میگی ک تقشیر توبوده اگه اون اشتباهی کرده بود حق داشتی ولی حالا که اشتباه تو بوده خب حق داره ازت ...

مرسی از راهنماییت فقط سوال اخرم اینکه ب فامیل نزدیکمون پول قرض داده بعدشم گفته ک اره ب فلانی (یعنی من)پول قرض دادم  سر موعد پس نمی داد منم دیگه بهش پول ندادم 

یعنی رفته ب دوسه نفر گفته ک من بد حسابی کردم  

این خیلی بده؟یعنی فهمیدن ک اگه ب اونا پول میده چون خوش حسابن اینجا بد حسابی  از من بوده ابروم رفته 

چون بارها اینجوری دیر پولو پس دادم 

خراب شدم توفامیل؟🤦‍♀️😫