2777
2789
عنوان

اگه ی نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 38 پست
مرسی از راهنماییت فقط سوال اخرم اینکه ب فامیل نزدیکمون پول قرض داده بعدشم گفته ک اره ب فلانی (یعنی م ...

😂😅اونجا خاسته یه کرمی بریزه حتما دیده ازتو خبری نشده وبی تفاوتی خاسته اینجوری لجتو دربیاره بری بگی چرا به فلانی گفی من بدحسابم 🤣🤣🤣

اره دیه اینجوری ک میگی قطعا تابلو میکنه🤣🤣🤣🤣🤣هرچی زودتر بری بنفعته

دیگه پریروز توجمع چنان ب من کم محلی میکرد و بقیه روتخویل میگرفت بقیه زل زده بودن ب من ی جوری نگاه میکردن انگار مثلا میخواستن منو بخورن تعجب کرده بودن انگار قاتلم 

فک کنم‌سبک و بی ارزش شدم قشنگ 😫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😅اونجا خاسته یه کرمی بریزه حتما دیده ازتو خبری نشده وبی تفاوتی خاسته اینجوری لجتو دربیاره بری بگی ...

😂😂😂فک کنم ی منطور دیگم داش اینکه اگه من برم ب فامیلا بکم اره فلانی بهم پول قرص نمیده ولی ب شماها میده و فلان ،این زودتر دست پیشو گرفته بگه ک اره  اگه من بهش پول نمیدم دلیلش اینه  ک مقصر خودشه و اینا 

خواسته دلیلشم بگه برای همه ک من نتونم‌براش حرف مفت بزنم ادم بدش کنم 

😂بنظرم زودتر برو ازدلش دربیار 

خخخ خیلی داستان شد 😂کاش اینجوری نمیکردم من چ میدونستم میگفتم این مهربونه بلدنیس عصبی بشع لجباز بشه 

فک کردم بلد نیس نمیدونستم ب این خوبی بلده ک😭😭😭😫 

خب برو از دلش دربیار 🙂بگو که فهمیدی اشتباه کرده بودی اون محرومت کرده که متوجه اشتباهت شی سریع تر اگ ...

سلام،میشه بیاین توی تاپیک ختم الله الصمد؟عزیزان تعداد رو توی همون تاپیک بگید ک شمارش بشه اینجا قاطی میکنم شمارش نمیکنم،الهی اجرتون باخدا،ازتون خواهش میکنم کمک کنید ختمم ختم بشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6646252/ختم-ذکر-الله-الصمد?postId=194407810

خوهش میکنم

خخخ خیلی دوران سخته👌

سلام،میشه بیاین توی تاپیک ختم الله الصمد؟عزیزان تعداد رو توی همون تاپیک بگید ک شمارش بشه اینجا قاطی میکنم شمارش نمیکنم،الهی اجرتون باخدا،ازتون خواهش میکنم کمک کنید ختمم ختم بشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6646252/ختم-ذکر-الله-الصمد?postId=194407810

خوهش میکنم