2777
2789
عنوان

اگه ی نفر

237 بازدید | 38 پست

خیلی خوب باشه و هرجا میره هدیه ببره ب همه کمک کنه اما شما اذیتش کنید و اونم باشما سنگین بشه ،

بعد همچنان با بقیه خوب باشه و برای اونا کمک کنه بهشون سر بزنه اما ب شما کمتر سر بزنه کمتر بها بده چ نتیجه ای میگیرید؟ چ فکری میکنید؟

ببین طرف خوب بوده و با بقیه خوب هس ،شما خودتون باعث شدین اون باشما بد بشه اما خوبیاشو برای بقیه داره 

حتی برای خواهرتون برای بچتون خوبی رو داره هدیه میاره زنگ میزنه اما برای خود شما ن 

این ادم چجور ادمیه؟چ حالی میشید شما؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشیمون میشی ک ناراحتش کردی؟مثلا اون ادم بنظرت ادم با سیاستیه؟ک با کل فک و فامیل و بچت و خواهرت و همه ...

با سیاست که به خیلی چیزها بستگی داره اما اینکه پشیمون بشم هم به ذات خودم بستگی داره. 

خدایا خیلی شکرت 👸🏼🦋
بعد بنطرت این ادم  با سیاسته؟کارشو بلده؟

ببین بستگی داره اگه نامزدت باشه ینی حلقه ی اتصالش به خانوادت توباشی الان به تو توجه نمیکنه ولی به خانواده احترام میذاره اره باسیاسته چون رابطش باتو روی رابطش باخانوادت تاثیر نذاشته .

ببین بستگی داره اگه نامزدت باشه ینی حلقه ی اتصالش به خانوادت توباشی الان به تو توجه نمیکنه ولی به خا ...

اره ی جورایی اتصال داره بین فرزند و مادر پدر و اینا 

ببین بستگی داره اگه نامزدت باشه ینی حلقه ی اتصالش به خانوادت توباشی الان به تو توجه نمیکنه ولی به خا ...

تاثیر نذاره خوبه؟اره الان مثلا من فهمیدم ک من این وسط عددی نیستم اره؟😂🤦‍♀️🤦‍♀️😭؟

ای اینجوری کو ،،،ن ،م میسوزه ها 😭🐒طرف اتفاقا ادم‌با سیاستیه دیگه ببین اول مثلا کلا باهمه خوب بود من ی کاری کردم بد شد اللن هنوز با بقیه خوبه با من بد شده ابروی منم پیش همه رفته نمیتونمم ازش بد بکم چون فورا میگن ن اینکه خوبه برا ما کادو اورد سر زد زنگ زد خنده رو هس میگن لابد تو ی کاری کردی  باهات بد شده الان من سنگ‌رو یخ شدم 

تاثیر نذاره خوبه؟اره الان مثلا من فهمیدم ک من این وسط عددی نیستم اره؟😂🤦‍♀️🤦‍♀️😭؟

اره دیه بعضیا هستن انقد بی درکن که تا با زنشون دعواشون میشه با کل فامیلشم قهر وباد دارن بعد اون بدبختا که از چیزی خبر ندارن دلخور میشن حقم دارن 

اتفاقا خوبه که ینی نشون داده دلخوریش از تو باعث نشده کلا قیدتو بزنه هنوزم حواسش هس که تو خانوادت جاشو باز نگه داره

ای اینجوری کو ،،،ن ،م میسوزه ها 😭🐒طرف اتفاقا ادم‌با سیاستیه دیگه ببین اول مثلا کلا باهمه خوب بود م ...

پس نشون میده تقصیر توبوده دلخوری بنظرم که برو ازدلش دربیار ادم خوبیه ارزششو داره 😌