2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

So am I. I think these days most people sufer from some sorts of anxity or depression. I have not ma ...

Agree with you 

Why? A good psychologist can help you

Pills are good but I think till you really don't want to be happier nothing works

Your mind and your thoughts are the most important things

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

Ok From along time ago i want learn more but I can't go to classes

English class be so expensive , I ask it they give800 tomans for one term!! Learners should go there at least 10 terms for nice speaking or writing 😆

🔴#کاربر آقا#     HEY, DENTISTRY,IM COMING                                                         ‌.                         
nemishe tkbir bgim armna hefz she?

الله اکبر😂

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

هم فندومیمی😍😍😍 منم کنکور دارم دی اکتیوم😬😍 بلاخره ی نفرپیدا کردممممممم😍😍😍😍😍😍😂 خوشوقم عز ...

😂😂😂😂دقیقا مث همیم پس.....من شما رو خیلی وقته میشناسم......💚🧡💛

منم خوشوقتم عزیز دلم❤

You can start to learn it now

صفره صفرم آخه نمیدونم چجوری شروع کنم 😐

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)