2777
2789
in bang azadis k az khavaran khizad... 😂

فریاد انسان هاست کز نای جان خیزد😂

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

English class be so expensive , I ask it they give800 tomans for one term!! Learners should go there ...

About 10years ago I went 

Yes it was really expensive 😕

And hard

At all i hate classes 

سختمه😦

بذ اينجورى بگم

من آدمى نيستم كه با كلاس رفتن ياد بگيرم

خودم بايد بخوام و برم دنبالش وگرنه بيفايده ست رفتنم

دلم ميخواد عشقى ياد بگيرم

حسش بود آره

نبودم نبود

ممكنه وسط كلاسا خسته شم😕تجربه ثابت كرده*

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
😂😂😂😂دقیقا مث همیم پس.....من شما رو خیلی وقته میشناسم......💚🧡💛 منم خوشوقتم عزیز دلم❤

هیقققق انقده خوشحالممممممم😂😂😂😭😭😍عرررررر😂💙

اولین بار تو تایپیک ونوس دیدمت گل😂💙امضاتو الن باز کردم دیدم نوشتی علیرضا رادارام ب کار افتاد😂😐😅

چن ساله ای؟! با چ اهنگی علیرضایی شدی!!😍😎😛

از ذوق دارم میترکم😂😂😂💔

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
صفره صفرم آخه نمیدونم چجوری شروع کنم 😐

با hello

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
با hello

Hello 😁

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر میبرم ، دانشجو ام (دیگه نیستم ترم ۷ انصراف دادم تا مسیری که نصفه ول کردمو تا تهش برم بله میخوام پرونده کنکورو ببندم تا دیر نشده⏳روز ۴ام )(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

yes i couldnt be agree more, but practically its really difficult to control thoughts. I think i hav ...

Yeah it's difficcult and that is the reason why a few people can do it

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.