2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

No reson? I'm sorry:( ?Why everyone are sad this days If you want we can talk about anything that ...

So am I. I think these days most people sufer from some sorts of anxity or depression. I have not made my mind to see a psychologist yet. but  nowadays I feel really depressed. I think I should take some anti depression pills. Any suggestions is warmly appreciated 😑

🛡🛡 کاربر آقا 🛡🛡
Yeah, completely 😄

Birth certificate هم ياد گرفتم😎

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
In other days , if you want, come into this topic and conversation with me 😅

Ok

From along time ago i want learn more but I can't go to classes

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
Please dont hesitate to send  ye salavat mohamaddi pasand 😐

Hoom❓😐

فن پیج داشتم قبلا یه مدت ولی خب به خاطر کنکور حذفش کردم.....اره طرفدارشم....🧡

هم فندومیمی😍😍😍 منم کنکور دارم دی اکتیوم😬😍

بلاخره ی نفرپیدا کردممممممم😍😍😍😍😍😍😂

خوشوقم عزیز دلم☺💙 

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
I don't think she is very appetizing🤭

But I don't think in this way

U seem so delicious 😋