2777
2789
عزیزم این درست نیست شاید هرکسی خیانت کنه چه مرد وچه زن

من و شما نمیتونیم بگیم چی درسته عزیزم

هرکسی عقیده خودشو داره  و منم اگر هنچین اتفاقی بیوفته برای یکادم بی ارزش بخششی قائل نیستم چون برای من قائل نبود ک رفت با کس دیگ

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ سال باشوهرته هنوز نفهمیدی کیه؟ته توشو درنیاوردی؟؟؟چرا به پدرت و... نگفتی

پدرم میدونه تازه پدرشوهرمم میدونه یه مدته اختلاف داریم باهم کاری نتونستن بکنن شوهرم ازاونا هم حساب نمیبره اصلا دارن منو مقصر میکنن منم دارم بیشترداغون میشم

اشتباه نکن ..این مرد زندگی برات نمیشه .. فقط خودتو پیر میکنی

منم خسته شدم بخدا ولی هرچی میخام جدا شم نمیشه دقیقه ۹۰ یه اتفاق میوفته آشتی میکنیم مثلا ایندفعه پدرش واسطه شد دفعات قبل هم یه جور دیگه

ریلکس نیستم الان دارم اشک میریزم وداغونم ولی هیچ کار ازدستم نمیاد بکنم 

من خیلی سختی کشیدم وتحمل کردم هم خانوادش و هم کارهای خودش ومشکلات زندگیم الان که داره زندگیم خوب میشه وروغلطک میوفته باید یکی دیگه بیاد وکیفش ببره نمیدونم اصلا اون زن چه حقی داره که بخاد بیاد زندگیمو ازم بگیره  ازطرفی هم تحمل ندارم این شرایط تحمل کنم 

من خیلی سختی کشیدم وتحمل کردم هم خانوادش و هم کارهای خودش ومشکلات زندگیم الان که داره زندگیم خوب میش ...

تازه شوهر وبچه هم داره الهی شکر دوروز پیش باباش کرونا داشت فوت کرد

منم خسته شدم بخدا ولی هرچی میخام جدا شم نمیشه دقیقه ۹۰ یه اتفاق میوفته آشتی میکنیم مثلا ایندفعه پدرش ...

خوب معمولن پیش میاد که واسطع میشن ..بزرگترا تلاش خودشون میکنن..ما هم ی موردی اینجوری داشتیم..دختره عی قهر میومد فامیلا پا در میونی میکردن ...۷سال ازدواج کرده بودن ..۴سالم که کشمکش ..آخرش جدا شدن..

کاربریم دو نفره هستیم 
تازه شوهر وبچه هم داره الهی شکر دوروز پیش باباش کرونا داشت فوت کرد

اگه شوهرداره به شوهرش خبربده 

عزیزم روخانوادت روشوهرت  غیرت داشته باش 

منطقی بازنه صحبت کن صداشو بزار روبلندگو جلو دونفرباهاش حرف بزن یاضبط کن 

تابعدا دوتا نزاره ببره پیش شوهرت حرفاتو

میتونی شکایتم بکنی 

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
چون اون خانم داره بادعانویسی شوهرم میکشونه سمتش وجادوکرده واسمون  چون شوهرم واقعامنودوست داره م ...

عزیزم میدونم چی میگی گیلان هستم معرفی کنم چطور میتونی بیای

خدایا شکرت ♥️♥️♥️