اصلا وقتی حرف میزنم باهاش میگه تو داری حرف درمیاری ایناهمش الکیه وقتی هم ثابتش کردم دعوامون میشه&nbs ...
شما چجوری ثابت کردین؟
مطمئنین؟
ببینید من برخلاف خیلی از ادما تفکرم اینه کسی و خیانت کنه جای برگشتی نداره تو زندگی
چ بزرگ چ کوچیک
سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
😕😕چجوری مچشونو گرفتی؟ باهم دوست بودین خودتو شوهرت؟ چند ساله ازدواج کردی؟ شاید مال قبل ازدواجشه ...
پیام واتساب خوندم باهم چت کرده بودن ۱۵ساله ازدواج کردیم نه ۳سال پیش باهم دوست شدن دختره دعا وجادوزیادمیکنه بعدشم فکر میکنه پول داره شوهرم بخاطر همین ول نمیکنه وشوهرمو گول میزنه
یه چیز دیگه هم بگم شوهرم چندبار کات کردباهاش ولی عیدتاحالا باهم خیلی دعواداشتیم واصلا نمیساختیم باهم ...
ببین عاملی که این رفتار رو بوجود اورده پیدا کن،بعد اون چیزایی که باعث میشه این رفتار تقویت بشع اونم پیدا کن ،ببین قابل رفع هست یا نه.خیلی از این زنا به خودشون اجازه میدن وارد حریم زناشویی یکی دیگه بشه،نباید اجازه داد،حالت دوم حالتی هس که شما انتخاب غلط همسرتون باشید وصرفا یه روزمرگی به خاطر بچه طی بشه این واقعا بد هس ،اینجا دیگه شما روح وروانتون اسیب میبینهاینجا زنگ خطر هس باید رفت