2777
2789
شما ب تنهایی نمیتونی مشکل و حل کنید مشکل همسرتونن ک نمیخوان اون خانم بره و قبح این کار براشون ریخته ...

اصلا وقتی حرف میزنم باهاش میگه تو داری حرف درمیاری ایناهمش الکیه وقتی هم ثابتش کردم دعوامون میشه 

چندبار فهمیدم که اون خانم غذاوخوردنی داده به شوهرم  

شاید چیزخورش کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا وقتی حرف میزنم باهاش میگه تو داری حرف درمیاری ایناهمش الکیه وقتی هم ثابتش کردم دعوامون میشه&nbs ...

شما چجوری ثابت کردین؟

مطمئنین؟

ببینید من برخلاف خیلی از  ادما تفکرم اینه کسی و خیانت کنه جای برگشتی نداره تو زندگی

چ بزرگ چ کوچیک 

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
کسی یه دعانویس سراغ نداره کارش خوب باشه

یه چیز دیگه هم بگم شوهرم چندبار کات کردباهاش ولی عیدتاحالا باهم خیلی دعواداشتیم واصلا نمیساختیم باهم من وشوهرم توپیام هاشون نوشته بود که اززندگیمون ناراضیه واون دختره هی دلداریش میداد میگم شاید بخاطر دعواکردن هامون پناه آورده بهش 

ول کن این شوهرو...این دیگه شوهر نمیشه که بخوای واسش بجنگی

اگه نگران آبروتی زندگیتو بکن ..طلاقم نگیر شوهرتو چپتم حساب نکن

دعا های شما میگیره واقعا.دعا کنین یه داماد قد بلند و پولدار و وفادار و مهربون نصیب مامانم بشه:)در مورد مقاله نویسی سوالی داشتید میتونید بپرسید:)
[QUOTE=194282455]خب عزیزم تعریف کن دیگ[/QUOTEتودوراهی که بایدچیکارکنم شوهرم بایه زن دوسته بهم علاقه ...

😕😕چجوری مچشونو گرفتی؟

باهم دوست بودین خودتو شوهرت؟

چند ساله ازدواج کردی؟

شاید مال قبل ازدواجشه که انقد همو دوس دارن

کاربریم دو نفره هستیم 
اصلا وقتی حرف میزنم باهاش میگه تو داری حرف درمیاری ایناهمش الکیه وقتی هم ثابتش کردم دعوامون میشه&nbs ...

اگع قرار ازدواج گذاشته معلومه خیلی ساله باهمن 

من حس میکنم قبل شما باش بوده

کاربریم دو نفره هستیم 

اسی باور نمیکنم 😔🤦‍♀️🤦‍♀️تواین مدت دس رو دست گذاشتی .چه طور پیامهاشونو خوندی ولی درصدد نیومدی شماره  اشو برداری ببینی چه خبر؟؟

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
😕😕چجوری مچشونو گرفتی؟ باهم دوست بودین خودتو شوهرت؟ چند ساله ازدواج کردی؟ شاید مال قبل ازدواجشه ...

پیام واتساب خوندم  باهم چت کرده بودن ۱۵ساله ازدواج کردیم نه ۳سال پیش باهم دوست شدن دختره دعا وجادوزیادمیکنه بعدشم فکر میکنه پول داره شوهرم بخاطر همین ول نمیکنه وشوهرمو گول میزنه 

یه چیز دیگه هم بگم شوهرم چندبار کات کردباهاش ولی عیدتاحالا باهم خیلی دعواداشتیم واصلا نمیساختیم باهم ...

ببین عاملی که این رفتار رو بوجود اورده پیدا کن،بعد اون چیزایی که باعث میشه این رفتار تقویت بشع اونم پیدا کن ،ببین قابل رفع هست یا نه.خیلی از این زنا به خودشون اجازه میدن وارد حریم زناشویی یکی دیگه بشه،نباید اجازه داد،حالت دوم حالتی هس که شما انتخاب غلط همسرتون باشید وصرفا یه روزمرگی به خاطر بچه طی بشه این واقعا بد هس ،اینجا دیگه شما روح وروانتون اسیب میبینهاینجا زنگ خطر هس باید رفت