2777
2789

برو پیش مشاور

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم تعریف کن دیگ

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝

لطفا گذاشتن لایکم کنید

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
[QUOTE=194282455]خب عزیزم تعریف کن دیگ[/QUOTEتودوراهی که بایدچیکارکنم شوهرم بایه زن دوسته بهم علاقه ...

بچم دارین؟

مشکلی تو زندگیت بوده عزیزم؟

اختلاف؟

بنظرم وقتی میخوان برن بهتره با یک وکیل صحبت کنید برای گرفتن حق وحقوقتون و جدابشین

خب عزیزم تعریف کن دیگ

باهم دعواکردیم سر رابطه اش با اون خانم ولی انکارمیکنه یه بارهم برگشت گفت عشقمه زندگیمه بعد متوجه شدم رابطشون تاجایی پیش رفته که قرار ازدواج گذاشتن باهم منم دعواکردم ورفتم خونه بابام تا جداشیم ولی پدرشوهرم واسطه شد من اومدم سرزندگیم به شرط 

بچم دارین؟ مشکلی تو زندگیت بوده عزیزم؟ اختلاف؟ بنظرم وقتی میخوان برن بهتره با یک وکیل صحبت کنید ب ...

اصلا من وشوهرم باهم هیچ اختلاف ومشکلی نداشتیم نمیدونم این زن ازکجاپیداشد ویکساله نمیره بیرون دخترم ۸سالشه 

اصلا من وشوهرم باهم هیچ اختلاف ومشکلی نداشتیم نمیدونم این زن ازکجاپیداشد ویکساله نمیره بیرون دخترم ۸ ...

شما ب تنهایی نمیتونی مشکل و حل کنید

مشکل همسرتونن ک نمیخوان اون خانم بره و قبح این کار براشون ریخته .همسرتون از این قضیه ناراحت نیست و جوریه ک انگار میخوان درکنار شما یکی دیگه ام باشه

باهمسرتون حرف بزنید و ازش بخواید دلیل این کارش و بگه و ببنیید مشکل کجاست من کمک خاصی نمیتونم بکنن عزیزم مراجعه به مشاور خانواده کمک بزرگی ب زندگیتون میکنه

اگر همسرتون گفتن میخوادش بهتره جدابشید