2777
2789
پیام واتساب خوندم  باهم چت کرده بودن ۱۵ساله ازدواج کردیم نه ۳سال پیش باهم دوست شدن دختره دعا وج ...

اصلن اینو تو کلت در بیار که این رابطه ۳سال باشه

کسی که تا اینجا رسیده و زندگیرو بخاطر یکی دیگه بهم میزنه شک نکن خیلی وقته ..مطمعن ۶ سال باشه..شما تا الان بی خبر بودی..محاله کسی تو دو سه سال آشنایی این اداها رو در بیاره ..

کاربریم دو نفره هستیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیام واتساب خوندم  باهم چت کرده بودن ۱۵ساله ازدواج کردیم نه ۳سال پیش باهم دوست شدن دختره دعا وج ...

ببین سمت دعا نویس نرو.گلاب بزار تو یه ظرف.سورهء نور.۴قل.آیت الکرسی و دعای گنج العرش رو روش بخون.بعد خونتو تمیز کن و چهار سمت خونه بریز.و بگو ب اذن خدا هر کی هرکاری کرده باطل میکنم.

نمیدونم شاید ولی زنه شوهرداره بچه هم داره

😐😐پرام ریخت

ولی اسی بهتره قبول کنی ..اگه موقعیتت خوبه جدا شو

این آقایی ک تا دم ازدواجم رفته موضوعش ۳سال دوسال نیست ..این مال خیلی وقته .‌..عشق اون خانم ریشه کرده تو وجودش ..اگه ۱۰تا بچه هم بیاری بخای پا بندش کنی ..شک نکن آخرش ول میکنه میره...بهتر بفکر جونی خودت باشی..بخدا ارزش نداره بمونی 

کاربریم دو نفره هستیم 
اصلن اینو تو کلت در بیار که این رابطه ۳سال باشه کسی که تا اینجا رسیده و زندگیرو بخاطر یکی دیگه بهم ...

بعید نیست من که دارم دیونه میشم اصلا نه دل موندن دارم نه پای رفتن بخاطر دخترم هربار کوتاه اومدم