2777
2789

من هستم زیاد جالب نیست یبار رفتم همون بار اول سونو وازمایش تو یروزم ۵۰۰خرج کردم اخرشم هیچ نفهمید تو درمانگاه پاستور ماما حمیده یوسفی بیشتر حالیشه🙂🙂

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برم پیش یوسفی برام ازمایش انومالی مینویسه

چرا بهداشت نمیری من کل حاملیگیمو رفتم بهداشت اونجا همه آزمایش و سونوهارو نوشت برام خیلیم رسیدگیشون خوب بود بهداشت من گلساره

خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
چرا بهداشت نمیری من کل حاملیگیمو رفتم بهداشت اونجا همه آزمایش و سونوهارو نوشت برام خیلیم رسیدگیشون خ ...

هنوز بهداشت نرفتم اصلا تاحالا پیش مامانم بودم تازه اومدم خونم  بهداشت منطقه 4 کجامیشه

هنوز بهداشت نرفتم اصلا تاحالا پیش مامانم بودم تازه اومدم خونم  بهداشت منطقه 4 کجامیشه

نمیدونم والله همون تو کوچه های منطقه ۴هست برو بهداشت خیلی بهتره مادرتون کجا هستن البته ببخشید فضولی میکنم 

گلسارکجامیشه

بهمن شیر بگی گلسار بهت نشون میدن پیش بازارچه هستش.چندوقتتونه نینی چیه

کجا زایمان کردی 

من بیمارستان کوثر رفتم