nardonehh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 898 عنوان قزوین محمدیه 1107 بازدید | 17 پست کیا محمدیه هستن دکتر زنان ابراهیمی میشناسن 1400/03/19 | 12:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryamamir عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 585 من هستم زیاد جالب نیست یبار رفتم همون بار اول سونو وازمایش تو یروزم ۵۰۰خرج کردم اخرشم هیچ نفهمید تو درمانگاه پاستور ماما حمیده یوسفی بیشتر حالیشه🙂🙂 خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
nardonehh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 898 من هستم زیاد جالب نیست یبار رفتم همون بار اول سونو وازمایش تو یروزم ۵۰۰خرج کردم اخرشم هیچ نفهمید تو ... برم پیش یوسفی برام ازمایش انومالی مینویسه
maryamamir عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 585 برم پیش یوسفی برام ازمایش انومالی مینویسه چرا بهداشت نمیری من کل حاملیگیمو رفتم بهداشت اونجا همه آزمایش و سونوهارو نوشت برام خیلیم رسیدگیشون خوب بود بهداشت من گلساره خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
nardonehh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 898 چرا بهداشت نمیری من کل حاملیگیمو رفتم بهداشت اونجا همه آزمایش و سونوهارو نوشت برام خیلیم رسیدگیشون خ ... هنوز بهداشت نرفتم اصلا تاحالا پیش مامانم بودم تازه اومدم خونم بهداشت منطقه 4 کجامیشه
maryamamir عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 585 هنوز بهداشت نرفتم اصلا تاحالا پیش مامانم بودم تازه اومدم خونم بهداشت منطقه 4 کجامیشه نمیدونم والله همون تو کوچه های منطقه ۴هست برو بهداشت خیلی بهتره مادرتون کجا هستن البته ببخشید فضولی میکنم خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
nardonehh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 898 نمیدونم والله همون تو کوچه های منطقه ۴هست برو بهداشت خیلی بهتره مادرتون کجا هستن البته ببخشید فضولی ... روستا شمال
nardonehh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 898 نمیدونم والله همون تو کوچه های منطقه ۴هست برو بهداشت خیلی بهتره مادرتون کجا هستن البته ببخشید فضولی ... گلسارکجامیشه
maryamamir عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 585 روستا شمال بسلامتی خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
maryamamir عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 585 گلسارکجامیشه بهمن شیر بگی گلسار بهت نشون میدن پیش بازارچه هستش.چندوقتتونه نینی چیه خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
nardonehh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 898 بهمن شیر بگی گلسار بهت نشون میدن پیش بازارچه هستش.چندوقتتونه نینی چیه 19هفتمه عزیزم پسره
nardonehh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 898 بهمن شیر بگی گلسار بهت نشون میدن پیش بازارچه هستش.چندوقتتونه نینی چیه کجا زایمان کردی
maryamamir عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 585 19هفتمه عزیزم پسره خدا نگهدارش باشع خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
maryamamir عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 585 کجا زایمان کردی من بیمارستان کوثر رفتم خدایا یه دنیا ممنونتم ک پسرکوچولومو سالم و سلامت بدستم رسوندی خدایا پسرم و به تو می سپارم همیشه نگهدارش باش. الهی آمین 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
nardonehh مدیر استارتر عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 898 من بیمارستان کوثر رفتم طبیعی بودی مراقبتاش پزشکا خوب بودن سال چندزایمان کردی