2777
2789
عنوان

می خوام خرگوش بخرم میشه بیاین🐰

1358 بازدید | 54 پست

سلام دوستان من۱۸سالمه و فوق العاده به حیوون ها علاقه دارم ولی یه پدر و مادری دارم که حتی از کلمه حیوون بدشون می یاد من تا امروز حیوون های زیادی نداشتم ولی یک سال هست که تعدادی همستر دارم ک توی اتاق ام هستن اون ها رو هم وقتی برام خریدن که توی شرایط سختی بودم وگرنه حتی نمی زاشتم اسمشو بزنم الان می خوام یه نژاد خرگوش بخرم به اسم انگورا که ۷۰۰ ۸۰۰تومن هست قیمت اش و هرچی به مامانم می گم قبول نمی کنه تو ساختمان باشه به نظرتون درسته حیوون به این گرونی رو توی حیاط نگهداری کنم؟

اگر قبول کنن یه لونه براش بخرن تو حیاط بذار..یا رو پشت بوم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خرگوش راه میره پی پی میکنه نمیتونی توی خونه بزاری ..خیلی ام بوی بدی داره ...دقیقا شبیه به گوسفند شایدم بدتر ..بنظرم از خرید خرگوش صرف نظر کن ...من خودم خرگوش لوپ داشتم اما تز خریدش پشیمون شدم ...

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

نه بایدتوخونه نگهش داشت منم علاقه دارم به حیوانات الانم دوتا جوجه عروس هلندی گرفتم بزرگشون کنم یکیشون مریض شده امروزبایدببرمش دام پزشکی 😭

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

چرا طوطی نمیگیری،هم کثیف کاریش کمتره هم شیطون تره و حتی میتونی باهاش حرف بزنی و سخنگو شه.برزیلی همون حدوداست اونام بانمکن 

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

مادرت راست میگه عزیزم .من خرگوش داشتم .خرگوش خیلی کثیف کاری داره .مثل همستر نیست .خرگوش ادرار می‌کنه .من داشتم هر دفعه که ادرار میکرد همه جا کثیف میشد .تازه ما حیاط داشتیم .واقعا اگه به نجاست اهمیت میدید به درد نمیخوره .اون پول رو بده یه عروس هلندی بخر هم بزرگش می‌کنی هم باهاش صحبت کنی سخنگو میشه ۲برابر میشه قیمت و ارزشش

اسی تازه خیلیییی دسشویی میکنن.بوش هم واقعاا زننده و غیرقابل تحمله بیخیال بابا،حیوون دوست داری؟این پولو بده عروس هلندی دستی بخر،حرفم میزنه‌اینقده نازه.نجسم نیس،ووای خدا عروس هلندی ماهه

دوستت دارم خدا💞

من هرکی دیدم خرگوش داشته بعد چندوقت مرده

تو خدا این حیونات بزارین ازاد باشن این بدرد تو خونه نمیخوزن

گفتم فراموشم مکن گفتی تو در یادی مگر؟! /تیکر بدنیا آمدن خواهرزادم