2777
2789
عنوان

می خوام خرگوش بخرم میشه بیاین🐰

| مشاهده متن کامل بحث + 1358 بازدید | 54 پست

وای خرگوش افتضاحه

یکسره کثیف میکنه  نگیر ک پشیمون میشی

بعدم جای خرگوش توی خونه نیس  باید زمین خاکی داشته باشی  خرگوش عاشق خاکه

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خرگوش فوق العاده کثیف کاری داره من پارسال داشتم 

چرا طوطی نمیخری مثلا عروس هلندی واقعا مهربون و خوشگل و نازن عاشقشون میشی😍

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

عزیزم  من  یه  دونه  خرگوش داشتم  از اون کوچولوها  حدود ۵۰۰  خریدم   

بنظر من نخر  

خیلی میخورد هرچی میخورد سیر نمیشد    خیلی پی پی میکرد    موهای بدنش مییخت   بو میداد 

ازش  عاصی شدیم 😄 

بعد میگن باعث قارچ پوستی هم میشن 

لونه رو قبول می کنن قفسی چیزی بگیریم فقط نگران اینم یه وقت توی سرما یا گرما تلف شه 

نبابا فک نکنم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
ولکن خرگوشو وجدانا عروس هلندی بخر.

من پارسال به اصرار دخترم خرگوش گرفتم براش بااینکه توقفس بود وتوحیاط ولی خیلی کثیف کاری داشت وادرارش بشدت بدبویه ماده هاشونم که پری میشن ردش کردم هرچند بچم خیلی گریه کرد ولی واقعا قابل تحمل نبود 

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
عزیزم  من  یه  دونه  خرگوش داشتم  از اون کوچولوها  حدود ۵۰۰  خرید ...

برا همین چیزا از حیوون هیچوقت دوست نداشتم

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱