2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده.بچم

1173 بازدید | 53 پست

حالم خیلی بده دارم گریه میکنم دختر دوساله ام خیلی بد شده و لجباز شده منم عصبانی میشم دعواش میکنم و بد رفتار میکنم باهاش.حالا اون عصبی شده .الانم ساعت ۴انگار خواب میدید همینطور همش میگفت چراغو روشن نکن و شروع کرد جیغ زدن تا پدر شوهرم اومد بردتش😭😭😭😭من خیلی مادر بدی ام...دارم دیوونه میشم دلم براش تنگ شده.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جملات دخترم در طول روز :  نمیخوام، دوست ندارم، دلم میخواد، ولم کن، نکننننننن

همش همینا رو میگه

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

شبا زود بخوابونش همه این مشکلا حل میشع

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
صبرتو ببر بالا تحملتو ببر بالا تا پشیمون نشی از رفتارت

نمیدونم بخدا چکار کنم از بس رو اعصابم راه میره منم بد رفتار میکنم😭😭باباشم بخاطر شغلش بیشتر وقتا اعصابش خورده خیلی محبت نمیکنه منم که بخاطر اعصاب خوردیا تحمل کارای بچمو ندارم.ولی دارم دیوونه میشم.

عزیزم اگه اینستا داری پیج شیما قدوسی رو فالو کن.

خیلی خوب راهنمایی میکنه.

سعی کن صبور باشی هممون کم و بیش این مشکلو داریم.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
جملات دخترم در طول روز :  نمیخوام، دوست ندارم، دلم میخواد، ولم کن، نکننننننن همش همینا رو میگه

اره دختر من خیلی لجبازه همه کار میخواد خودش انجام بده.یوقتی میفته سر لج هر چی بگم میگه نمیخوام نه نه نه..بچه ها رو دندون میکنه چنگ میزنه.میدونم همش تقصیر منه و همچنین باباش که محبت نمیتونه بکنه خیلی.

نگران نباش عزیزم .مشکل همه هست .فقط شما نیستی .به کم شربت زعفران درست کن بخور آروم بشی .همیشه داخل لیوان آب گلاب بریز و بخور . حتما از چیزایی که بهت آرامش میده استفاده کن .حالا یکی قرآن میخونه .یکی آهنگ گوش میده و چیزای دیگه .یکم بزرگتر بشه برطرف میشه ان شالله

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
نمیدونم بخدا چکار کنم از بس رو اعصابم راه میره منم بد رفتار میکنم😭😭باباشم بخاطر شغلش بیشتر وقتا اع ...

باید با روانشناس کودکم صحبت کنی ولی یادت باشه بچست دست خودش نیست و محبت براش خیلی مهمه براش فعالیت درست کن به اونا سرگرم بشه چیزایی که خودش دوست داره دوستای هم سنش که با اونا مشغول بشه