2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده.بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 53 پست

درکت میکنم .. منم همینطور بودم .. ولی یکدفعه رفتارم رو عوض کردم .. شدم ی مادر با صبر و حوصله .. ی مادر مهربون .. شدم ی دوست براش .. بهش محبت زیاد کردم .. خدا رو شکر درست شد .. اون موقع سه سالش بود .. الان که ۵ سالشه دو باره من اعصابم ضعیف شده و روی اون هم خیلی تاثیر گذاشته ... چون بچه ها آیینه ما هستن .. تمام رفتارای منو داره ... ولی بازم میخوام مثل قبل به اعصابم مسلط بشم.. میدونم که سخته خیلییییی.. ولی میدونم که میتونم .. وقتی میبینم بچم با رفتارای من آروم میشه پس تموم سعیمو میکنم

توهم میتونی مطمعنم... شوهر منم بی محبت و بیشتر اوقات عصبیه.. ولی خب نمیشه سر بجه خالی کنم .. 

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤

ساعت ۴انگار خواب دید شروع کرد جیغ زدن که چراغو روشن نکن.همینجوریا..انقدر جیغ زد بخدا ترسیدم.‌شانس اوردم پدر شوهرم اومد اونو برد و اروم شد وگرنه گفتم الان خدایی نکرده طوریش میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش عزیزم .مشکل همه هست .فقط شما نیستی .به کم شربت زعفران درست کن بخور آروم بشی .همیشه داخل ل ...

ممنون عزیزم انشالله..ازبس فشار روم میاد ناخود اگاه سرش خالی مبکنم..

دختره منم ۱۶ ماهشه ...گاهی صبرمو لبریز میکنه بخدا تا جنون میکشونم چون حرف حرفه خودشه.باید خودش هرچی میخاد بخوره و من بهش ندم .همه وسیلهای خونرو یا شکسته یا پرت میکنه .جوری جیغ میکشه دیوونه میشم .حالا من بی اعصاب اما شوهرم انقدر باهاش راه میاد و لوسش کرده که خدا میدونه ..فقط از خدا میخام صبره همه مادرا زیاد و زیادتر بشه

باید با روانشناس کودکم صحبت کنی ولی یادت باشه بچست دست خودش نیست و محبت براش خیلی مهمه براش فعالیت د ...

نمیشناسم اینجا روانشناس کودک.اول باید یکی خودمو اروم کنه .😭😭ناخوداگاه ناراحت میشم یا هولش میدم یا ..دستم بلند میشه.اونم الان بچه ها تا حرصشو در بیارن چنگ میزنه و دندون میکنه.

دختره منم ۱۶ ماهشه ...گاهی صبرمو لبریز میکنه بخدا تا جنون میکشونم چون حرف حرفه خودشه.باید خودش هرچی ...

واقعا سخته ولی ایکاش من شوهرم خیلی بهش محبت میکرد منم میشدم مادر عالی.منم اعصاب خوردیای شوهرمو میبینم و میبینم خیلی وقت نمیزاره برا بچم ناراحت میشم و این باعث شده منم اعصابم ضعیف بشه

ممنون عزیزم انشالله..ازبس فشار روم میاد ناخود اگاه سرش خالی مبکنم..

سعی کنید خودتون هم بچه شید مثل خودش . بیشتر بازی کنید باهاش و حالا که شوهرتون وقت نمیذاره شما وقت بیشتری بذارید .فکر کنید فقط خودتونید و دخترتون که باید لذت ببرید از دنیا . اصلا به تمیزی خونه حساس نشید که خودش باعث هواس پرتی میشه .براش خمیر نون درست کنید بدید دستش که بازی کنه .آماده هست ولی خودتون درست کنید بیشتر دوست داره .الکی خودتونو شاد نشون بدید و به هر حرکت دخترتون بخندید .شاد بودن مسری هست و اونم شاد میکنه .این کارایی هست که من میکنم .در ضمن شوهرم وسواس داره و تا بیاد باید خونه مرتب بشه ولی من بیشتر به بچه هام میرسم و خونه رو هم مرتب میکنم ولی نه اینکه بی ایراد باشه . زیاد اهمیت نمیدم .یهو مثل بچه ها میدوم و بالا و پایین میکنم . اونام می‌خندن و انجام میدن .ببخشید چقدر زیاد شد 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   

هرچقدر رفتارت تند باشه اونم لجباز تر میشه ولی اگه با نرمی باهاش برخورد کنی مطمعن باش میتونی ارومش کنی

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
سعی کنید خودتون هم بچه شید مثل خودش . بیشتر بازی کنید باهاش و حالا که شوهرتون وقت نمیذاره شما وقت بی ...

مرسی عزیزم از صحبتای قشنگت..من همش در حال کار کردنم تو خونه اگه تمیز نباشه بیشتر حالم بد میشه اونجوری خیالم راحتتره

هرچقدر رفتارت تند باشه اونم لجباز تر میشه ولی اگه با نرمی باهاش برخورد کنی مطمعن باش میتونی ارومش کن ...

با آرومی هم صحبت میکنم ولی برا اون فرق نمیکنه حرف حرف خودش باید باشه