2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده.بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 53 پست
وتی پسرمنم ۳سالشه همه اذیت میکنه بهش بگی نکن بدتر میکنه دوست داره حرصتو دربیاره انگار آدم بزرگیه انق ...

اره واقعا.یوقتی مثلا خواهرم میبینه بچشو دندون میکنه یا چیزی همش میگه چرا اینجوریه.بچه های ما هیچکدوم اینجوری نبودن.دکتری نشونش بده اینا باعث میشه اعصاب من ضعیفتر بشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قدر این روزا رو بدون چشم بهم بزاری بچه بزرگ شده  لذتش رو ببر بهش محبت کن اینروزا زود میگذرن

اره نفس منه اون قشنگ از خودم یاد میگیره وقتی بخواد محبت کنه بهم میگه مامان جان ولی یوقتایی میخواد لج کنه اسممو صدا میزنه😅مبخواد ببینه واکنشم چیه

اره واقعا.یوقتی مثلا خواهرم میبینه بچشو دندون میکنه یا چیزی همش میگه چرا اینجوریه.بچه های ما هیچکدوم ...

منم پسرم دوهفته دیگه دوسالش میشه هرروز چند بار منو گاز میگیره نمیدونم بخاطر اینه که نمیتونه درست حرف بزنه یا اینجوری محبت می‌خواد بکنه ؟!

منم پسرم دوهفته دیگه دوسالش میشه هرروز چند بار منو گاز میگیره نمیدونم بخاطر اینه که نمیتونه درست حرف ...

شما حواسشو پرت کن که دیگه عادت نکنه گاز بگیره.شاید همون درست نمیتونه منظورشو برسونه

اره واقعا.یوقتی مثلا خواهرم میبینه بچشو دندون میکنه یا چیزی همش میگه چرا اینجوریه.بچه های ما هیچکدوم ...

من زنگ زدم مشاوره کودک گفت پرت مردن چیزا توی این سن طبیعه یا خیلی از کارای دیگه بهم گفت وقتی بدونی طبیعیه ناراحتم نمیشی حتما بچت تک فرزنده بهم گفت تک فرزندا اینجورین منم پسرم بچه های دیگه میرنن خالشو چند بار چند زد هنوز جاش مونده ولی گاز نمیگیره 

باید باهاش بازیایی کنی که بهش آرامش بدی آب بازی وبرنج بازی به بچه آرامش میده شن بازی خمیربازی

به حکمتش دل بسپار(خدا)
مرسی عزیزم.انشالله..چکارا کردی صبرت بیشتر شد؟

تقریبا هیچ کار!!!!

فقط سعی کردم بچه هر چی میگه و هر چقدر بدخلقی میکنه رو با آرامش تمام رفتار کنم ... یعنی اصلا با اخم و عصبانیت و داد زدن باهاش حرف نمیزدم.. همش  لبخند ب لب داشتم و با آرامش باهاش صحبت میکردم .. بازی میکردم ..  

❤🧡💛💚💙💜🤎🖤