hastiiiiiiiiiiio مدیر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 590 عنوان رل | مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 163 پست بچه ها خیلی خیلی تنهام مامانمم نمیزاره هیچ برنامه اجتماعی نصب کنم رل هم ندارم کلا تنهام میخوام یکی باهاش چت کنم شوخ باشه 😢❤ عشقم به زودی بهت میرسم 😆 1400/03/17 | 18:56 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مسیح755 عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 760 اها ببخشود من کلا یه برداشت دیگه از پیامت داشتم 😉😐 خواهش میکنم گلی. سوء برداشت بوده حتما. مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰ هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
hastiiiiiiiiiiio مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 590 من به عنوان یه دختر این ادبیات شما و دلیل پرخاش بی موردتون رو ناشایسته میدونم و در خور یه دختر نمیدو ... گفتم سوع تفاهم بوده اقا محترم ببخشید 😐😉 عشقم به زودی بهت میرسم 😆
مسیح755 عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 760 گفتم سوع تفاهم بوده اقا محترم ببخشید 😐😉 مسیح مخفف مسیحاست و یه اسم رایج زنانه در اقلیت های مذهبیه . نوشتم براتون که به عنوان یه دختر . مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰ هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
hastiiiiiiiiiiio مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 590 مسیح مخفف مسیحاست و یه اسم رایج زنانه در اقلیت های مذهبیه . نوشتم براتون که به عنوان یه دختر . الان دختر هستی یا پسر ؟😂😂😂 عشقم به زودی بهت میرسم 😆
hastiiiiiiiiiiio مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 590 مسیح مخفف مسیحاست و یه اسم رایج زنانه در اقلیت های مذهبیه . نوشتم براتون که به عنوان یه دختر . من اقا محترم تیکه کلاممه به مامانم هم میگم 😂😂😂 تو فامیل بهم میگن به اقای محترم چطوری 😂😂😂 عشقم به زودی بهت میرسم 😆
مسیح755 عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 760 [QUOTE=194034673]الان دختر هستی یا پسر خیلی سریع جواب میدی و به نوشته ها دقت نمیکنی.من دو بار گفتم دختر هستم و یه سوال ساده از شما کردم . ما هیچ ما نگاه مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰ هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
مسیح755 عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 760 من اقا محترم تیکه کلاممه به مامانم هم میگم 😂😂😂 تو فامیل بهم میگن به اقای محترم چطوری 😂😂😂 اخرش بگو تو به چه بهانه ای برای دیت هایی که تایمش اوکی نیست از خونه خارج میشی اقای محترم؟ مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰ هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
hastiiiiiiiiiiio مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 590 [QUOTE=194034673]الان دختر هستی یا پسر خیلی سریع جواب میدی و به نوشته ها دقت نمیکنی. من دو با ... اها اره من توی گوشی زیاد دقت به نوشته ها نمیکنم ببخش من کلا گیج شدم اولین پیامت دختر بودنت اووووو..... عشقم به زودی بهت میرسم 😆
hastiiiiiiiiiiio مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 590 اخرش بگو تو به چه بهانه ای برای دیت هایی که تایمش اوکی نیست از خونه خارج میشی اقای محترم؟ خارج نمیشم 😂😂😂😂 عشقم به زودی بهت میرسم 😆
hastiiiiiiiiiiio مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 590 واییییی الان خوندم پیام اولیتو تازه فهمیدم چی گفتی با دقت نخوندم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 عشقم به زودی بهت میرسم 😆
insanity عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 1599 خخخخ من تا الان 20بار رل زدم به هیچ جام هم حساب نیست تازه بعد سینگل شدن اهنگ گذاشتم رقصیدم البته اول ... از تو شکم مادرت رل میزدی؟افتخار نیستا همچین با افتخارم تعریف میکنی خجالت داره با این سن/:
hastiiiiiiiiiiio مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 590 از تو شکم مادرت رل میزدی؟ افتخار نیستا همچین با افتخارم تعریف میکنی خجالت داره با این سن /: رل گفتم 20تا یک استلاح بین منو دوستام مثلا یکی میگه رفتم لاک خریدم میگیم چندتا میگه 20تا حالا منم گفتم ولی 1دونه بیشتر نزدم که اونم کات کردم 😉 😐 عشقم به زودی بهت میرسم 😆
insanity عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 1599 رل گفتم 20تا یک استلاح بین منو دوستام مثلا یکی میگه رفتم لاک خریدم میگیم چندتا میگه 20تا حالا منم گف ... 😒هیچوقت رل نزن تنهاییاتو با مطالعه پر کن یه نصحیت از من به تو