2777
2789
عنوان

رل

| مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 163 پست
اها ببخشود من کلا یه برداشت دیگه از پیامت داشتم 😉😐 

خواهش میکنم گلی. سوء برداشت بوده حتما. 

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم سوع تفاهم بوده اقا محترم ببخشید 😐😉

مسیح مخفف مسیحاست و یه اسم رایج زنانه در اقلیت های مذهبیه . نوشتم براتون که به عنوان یه دختر .

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
مسیح مخفف مسیحاست و یه اسم رایج زنانه در اقلیت های مذهبیه . نوشتم براتون که به عنوان یه دختر .

من اقا محترم تیکه کلاممه به مامانم هم میگم 😂😂😂 تو فامیل بهم میگن به اقای محترم چطوری 😂😂😂

عشقم به زودی بهت میرسم 😆

[QUOTE=194034673]الان دختر هستی یا پسر  خیلی سریع جواب میدی و به نوشته ها دقت نمیکنی.

من دو بار گفتم دختر هستم و یه سوال ساده از شما کردم . ما هیچ ما نگاه 

من اقا محترم تیکه کلاممه به مامانم هم میگم 😂😂😂 تو فامیل بهم میگن به اقای محترم چطوری 😂😂😂

اخرش بگو تو به چه بهانه ای برای دیت هایی که تایمش اوکی نیست از خونه خارج میشی اقای محترم؟

[QUOTE=194034673]الان دختر هستی یا پسر  خیلی سریع جواب میدی و به نوشته ها دقت نمیکنی. من دو با ...

اها اره من توی گوشی زیاد دقت به نوشته ها نمیکنم ببخش من کلا گیج شدم اولین پیامت دختر بودنت اووووو.....

عشقم به زودی بهت میرسم 😆
خخخخ من تا الان 20بار رل زدم به هیچ جام هم حساب نیست تازه بعد سینگل شدن اهنگ گذاشتم رقصیدم البته اول ...

از تو شکم مادرت رل میزدی؟

افتخار نیستا همچین با افتخارم تعریف میکنی خجالت داره با این سن

/:

از تو شکم مادرت رل میزدی؟ افتخار نیستا همچین با افتخارم تعریف میکنی خجالت داره با این سن /:

رل گفتم 20تا یک استلاح بین منو دوستام مثلا یکی میگه رفتم لاک خریدم میگیم چندتا میگه 20تا حالا منم گفتم ولی 1دونه بیشتر نزدم که اونم کات کردم 😉 😐

عشقم به زودی بهت میرسم 😆