2777
2789
عنوان

رل

| مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 163 پست
بابا رل نزنیا دربه درت میکنن من با یکی رل زدم عکس دادام براش بعد اون عکس نمیاد میومد تویری بعد من از ...

من اگه خودم یه کسیو انتخاب کردم که فرد خوبه اگه  بخامم باهام مچ میشه ولی بد بختی اینکه از اونام که کسی وارد زندگیم بشه کلا حواسم پرتش میشه و زندگی برام سخت میشه.خودمم موندم چه کنم

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
خونم جای خوب تهرانه،ماشینمم زیر پامه،کارم هم باتفریح فرق نداره،درضمن شما دنبال آپشن میگشتی  در ...

اقاااا رعایت کن لطفا اینجااکثرا خانومن  حرفتون زشته 

تیکر بارداری نیست .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یکی خفه شو عزیزم 😉😂

وا چرا؟؟ من ازت مشورت گرفتم این چه طرز برخورده؟!

مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره   در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰  هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .

بچا به نظرتون من برم پیش رلم بلایی سرم میاره یا ن افکارش خیلی منفیه همیشه حرف ها +18 میزنه بهم گفته بیام دنبالت بریم تو خونه اما من ج نه بهش دادم

شکیبام یه دختر تیر ماهی تخس امسال سال آخر مدرسمه یعنی دوازدهمم منم مثل بقیه ی دخترا آرزوم خوشبخت شدنه و اینکه توی رشته ام پیشرفت کنم راستی رشتمم خیاطیه
نرووو نریا کات کن منفیه 😉😐😘

خب باشه خوشم اتفاقا ولی خب نمیرم پیشش

😂😂😂😂

شکیبام یه دختر تیر ماهی تخس امسال سال آخر مدرسمه یعنی دوازدهمم منم مثل بقیه ی دخترا آرزوم خوشبخت شدنه و اینکه توی رشته ام پیشرفت کنم راستی رشتمم خیاطیه
من محترامانه بهت گفتم خفه شو عزیزم😉 دیت منظورت چیه ؟

اولا برای چی گفتید من که حرف بدی نزدم 

دوما خفه شو از نظر شما اگه کلامی وجهه از نظر من نیست

دیت هم یعنی قرار عاشقانه

بچا به نظرتون من برم پیش رلم بلایی سرم میاره یا ن افکارش خیلی منفیه همیشه حرف ها +18 میزنه بهم گفته ...

عزیزم نرو خیلی چیز ها هستن که بلایی سر ادم بیاره نمیترسونمت ولی احتیاط شرط عقله 😉😘

عشقم به زودی بهت میرسم 😆
اولا برای چی گفتید من که حرف بدی نزدم  دوما خفه شو از نظر شما اگه کلامی وجهه از نظر من نیست د ...

اها ببخشود من کلا یه برداشت دیگه از پیامت داشتم 😉😐 

عشقم به زودی بهت میرسم 😆
من محترامانه بهت گفتم خفه شو عزیزم😉 دیت منظورت چیه ؟

من به عنوان یه دختر این ادبیات شما و دلیل پرخاش بی موردتون رو ناشایسته میدونم و در خور یه دختر نمیدونم  .حتی اگه با کلماتی مثل عزیزم همراه بشه .ناراحتم از شما