بابا رل نزنیا دربه درت میکنن من با یکی رل زدم عکس دادام براش بعد اون عکس نمیاد میومد تویری بعد من از ...
من اگه خودم یه کسیو انتخاب کردم که فرد خوبه اگه بخامم باهام مچ میشه ولی بد بختی اینکه از اونام که کسی وارد زندگیم بشه کلا حواسم پرتش میشه و زندگی برام سخت میشه.خودمم موندم چه کنم
مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰ هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .
بچا به نظرتون من برم پیش رلم بلایی سرم میاره یا ن افکارش خیلی منفیه همیشه حرف ها +18 میزنه بهم گفته بیام دنبالت بریم تو خونه اما من ج نه بهش دادم
شکیبام یه دختر تیر ماهی تخس امسال سال آخر مدرسمه یعنی دوازدهمم منم مثل بقیه ی دخترا آرزوم خوشبخت شدنه و اینکه توی رشته ام پیشرفت کنم راستی رشتمم خیاطیه
شکیبام یه دختر تیر ماهی تخس امسال سال آخر مدرسمه یعنی دوازدهمم منم مثل بقیه ی دخترا آرزوم خوشبخت شدنه و اینکه توی رشته ام پیشرفت کنم راستی رشتمم خیاطیه
من به عنوان یه دختر این ادبیات شما و دلیل پرخاش بی موردتون رو ناشایسته میدونم و در خور یه دختر نمیدونم .حتی اگه با کلماتی مثل عزیزم همراه بشه .ناراحتم از شما
مسیح مخفف مسیحاست و اسم دختره در حال کاهش وزن و افزایش اعتماد به نفس وزن فعلی ۸۶.۷۰۰ هدف اول ۸۳.۵ هدف دوم ۸۰ هدف سوم ۷۸ هدف اخر ۷۵ .