2777
2789
عنوان

برا جشن سیسمونی چی درست کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 26 پست
عزیزم همسایه تون چندساعت تحمل کنه یا هرکسی ی گوشی بده دست بچش اروم بشینه یجایی ولی گفتنش واقعا زشت ...

باشه دیگه میگین زشته نمیگم ولی میدونم واقعا سخت کنترل کردنشون بعدم میخان برن اتاق بچه رو بهم بریزن کلیدم نداره درش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بارداری میگم  برا خودت بیشتر همه خطرناکه

دعوت نکنم؟ مادرشوعر و خواهرشوهربزرگه نزدیکن بهم اونارو بگم جاری و اونیکی خواهرشوهرو نگم چی بده؟ خواهرامم هرکی اومد با مادرم دعوت نمیکنم 

براي منم دعا کن یه بچه خدا ب ما بده

🤲🤲برای من هم دعا کنیدبرای سلامتی بچم صلوات بفرستین انشالله همه چیزاش ب خوبی پیش بره التماس دعا چون خیلی منتظر بودیم 🤲🤲🤲حاجت روا باشید
باشه دیگه میگین زشته نمیگم ولی میدونم واقعا سخت کنترل کردنشون بعدم میخان برن اتاق بچه رو بهم بریزن ک ...

من که کسی رو دعوت نمیکنم.

فقط شاید مادر شوهرم و خواهرام.

خونواده مادرشوهرم بچه های فوق العاده شیطون و به هم بریز دارن.منم وسایلمو خیلی گرون برداشتم.خوشم نمیاد بیان درب و داغون کنم.بچن حالیشونم نیست.برا زایمانمم اومدن در اتاق رو قفل میکنم.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
من که کسی رو دعوت نمیکنم. فقط شاید مادر شوهرم و خواهرام. خونواده مادرشوهرم بچه های فوق العاده شیطو ...

وای دقیقااااا حرف دل منو زدی، من هم دلم میخواد دعوت کنم هم نگم هیچکدومو 

خواهرای خودم که جلوتر کادوشونو دادن البته کادو سیسمونی ها که پول دادن به مادرم وسایل بخره، کادو بعد زایمانم مونده ، مادرشوهرمم یه سری وسایل خریده نشونم داد 

بچه ها غذا بنظرتون چی درست کنم ؟ 

خودم نظرم رو لازانیا الویه سالاداندونزی نوشیدنی و دسر اگه تونستم پیراشکی گوشت هم کنارش درست میکنم به همراه میوه شیرینی 

وای دقیقااااا حرف دل منو زدی، من هم دلم میخواد دعوت کنم هم نگم هیچکدومو  خواهرای خودم که جل ...

منم مامانم برام سنگ تموم گذاشته.

ولی خب مادرشوهرم هنوز هیچی نداده.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.