بچه ها هفته دیگه ایشالله سیسمونی پسرمو مادرم میاره ، خواهرامو ومادرم از سمت ما میان از سمت شوهرم دوتا خواهراش و مادرشوهر و جاریم، جاریم با مادرشوهرم کنتاکه بنظرتون دعوتش کنم؟ اگه بگم مهمونام بچه کوچیک نیارن زشته؟؟ غذا چی درست کنم عصرونه منظورمه
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
بنظرم مادرا ناراحت میشن اگه بگید بچه ها رو نیارن...
من شخصا چنین دعوتی رو رد میکنم🌸🌸🌸
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
جاریم با مادرش یه ساختمونن خواهرشوهرمم با جاریهاش و مادرشوهر یه ساختمون خواهرمم بچش بزرگه میتونه مرا ...
بازم زشته بهشون بگی
برمیخوره بهشون
تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
خب چیکار کنم یعنی بچه های اینا بهم بخورن زلزله میشه اصلا خود جاری و خواهرشوهرمم همیشه میگن همه میدون ...
عزیزم همسایه تون چندساعت تحمل کنه
یا هرکسی ی گوشی بده دست بچش اروم بشینه یجایی
ولی گفتنش واقعا زشته که بی بچه بیاین