ععع فریزر باید بزارم؟؟؟ یخ نمیزنه؟؟ یکم توضیع لطططفأ
چرا یخ میزنه... بعد هر وقت بطری اول تموم شد، بطری بعدی رو بیار بیرون، یخش آب میشه و استفاده میکنی
البته بعضیام نمیذارن تو فریزر... میذارن توی خونه... هیچیش هم نمیشه...
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
من تو فریزر نگه میدارم... حالا میخوای یکی رو بذار فریزر ببین چطوره... اگه دیدی خوبه بقیه رو هم بذار
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
بعد آب جوش خنک رو نمک بریزی توش خوب حل کنی... بعد بریزی روی غوره ها... ترشی شور غوره... وای اونم خیلی خوشمزه اس😋😋
ما هم میزاریم جلو،افتاب،قشنگ رنگش قرمز شرابی میشه ،چرا بوش بد میشه،اتفاقا اونوقت رسیده و جاافتاده میشه
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
تو با چ لباسی رفتی سونو کردی همسرتم بود؟؟؟ چی تنش بود کلا شرح ماوقع بده
وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏 قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن
وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏 قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن