2777
2789

نمیدونم چرا آنقدر میترسم

بالاخره میرما ولی خیلی میترسم از اتفاقات

تو همینجام همش تو مسیر مشخص مدرسه و خونه و سر کار و دانشگاه و ... بودم حالا میگم نکنه این بشه و اینا

مثلاً نون نخریدم تاحالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تودوران لیسانسم یکی از دوستام رفت آلمان

و الان خیلی هم حالش خوبه وخوشبخته و سر کار هست و زندگی میکنه اونجا

اتفاقا کم سن وسال بری بهتره

زودتر بااونجا کنار می یایی

آره خوب.مخصوصا اگه آشنایی چیزی نداشته باشی.کشور غریب.زبون دیگه.آدمایی که نمیدونی فرهنگشون چیه و تو دلشون چی میگذره و کارو پول .....

به برخی‌ها باید گفت: خواهشا برای هالوین گریم نکنید. شما همینطوری هم ترسناک هستید بلکه ترسناک‌تر از شما، افکار توی سرتان است. وقت اربعین، آریایی می‌شوید و برای فقرا اشک می‌ریزید اما پای بساط عیاشی که می‌رسد، فرهنگ منحط غربی، الگوی غم و شادی‌تان است.ننگ بر افکارتان.

سخت که سخته تنها یا با کسی

بالاخره سخته

ولی نون خریدن و....یه مهارته که کم کم بهش خواهی رسید

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
من تودوران لیسانسم یکی از دوستام رفت آلمانو الان خیلی هم حالش خوبه وخوشبخته و سر کار هست و زندگی میک ...

آلمان و خوشحالی ؟نمی دونم .شاید خوشحال باشه.

آلمانیا خودشون هم زیاد خوشحال نیستن.

به برخی‌ها باید گفت: خواهشا برای هالوین گریم نکنید. شما همینطوری هم ترسناک هستید بلکه ترسناک‌تر از شما، افکار توی سرتان است. وقت اربعین، آریایی می‌شوید و برای فقرا اشک می‌ریزید اما پای بساط عیاشی که می‌رسد، فرهنگ منحط غربی، الگوی غم و شادی‌تان است.ننگ بر افکارتان.

آلمان و خوشحالی ؟نمی دونم .شاید خوشحال باشه.آلمانیا خودشون هم زیاد خوشحال نیستن.

اون کار میکنه وزندگی میکنه وحال دلش خوبه

حال دلت وقتی خوبه که توجیب ات پول باشه

یه سقف بالای سرت باشه

یه شغل مربوط به رشته ات داشته باشی

اون این چیزها رو داره

مهاجرت از ی شهر به ی شهر دیگه در کشور خودت هم چالشهای خودش رو داره چ برسه ی کشور دیگه همه جوانب رو بسنج ، من از ۱۸ سالگی از شهر خودم خارج شدم و سالهاست شهرهای دیگه زندگی میکنم خیلی سخته اما مستقل و قوی میشی موفق باشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️

بستگی به کشوری ک میری و اجتماعی بودنت داره

دیدم کسی رو که اجتماعی نبوده ولی اونجا راحت ارتباط برقرار کردن اونم نه با مردم کشور با مهاجر های دیگ خیلی هم راضی و خوشحاله

...گم شده در فرهنگ های مختلف🐳🏯🗽🗺️

دوستای منم خیلی خوشحالنآلمانیا از اول اونجا بودن قدر عافیت نمیدونن

آلمانیا افردادی هستند بسیار منظم.بسیار قناعت کار.و خیلی چیزای دیگه که برا ما ایرانیا قفله هنوز.

فک کن کتاب مدرسه نمیگیرن بصورت امانت دس به دس میچرخه.

واقعا ماها تحمل این کارارو داریم؟این مثال بودا.