ععع فریزر باید بزارم؟؟؟ یخ نمیزنه؟؟ یکم توضیع لطططفأ
چرا یخ میزنه... بعد هر وقت بطری اول تموم شد، بطری بعدی رو بیار بیرون، یخش آب میشه و استفاده میکنی
البته بعضیام نمیذارن تو فریزر... میذارن توی خونه... هیچیش هم نمیشه...
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تو فریزر نگه میدارم... حالا میخوای یکی رو بذار فریزر ببین چطوره... اگه دیدی خوبه بقیه رو هم بذار
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
بعد آب جوش خنک رو نمک بریزی توش خوب حل کنی... بعد بریزی روی غوره ها... ترشی شور غوره... وای اونم خیلی خوشمزه اس😋😋
ما هم میزاریم جلو،افتاب،قشنگ رنگش قرمز شرابی میشه ،چرا بوش بد میشه،اتفاقا اونوقت رسیده و جاافتاده میشه
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
تو با چ لباسی رفتی سونو کردی همسرتم بود؟؟؟ چی تنش بود کلا شرح ماوقع بده
وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏 قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن
وقتی وجود خدا رو "باورت" بشه، خدا یه نقطه میذاره زیر باورت و "یاورت" میشه خدایا بابت داده ها و نداده هایت شکر🙏 قلبم مچاله میشود از اینکه نتوانم بزرگ شدنت را ببینم خدایا نگاهم فقط ب درگاه محبت توست نگاهت را از من دریغ نکن