2777
2789
ناراحت نباش ، برای همه علامت سوال ایجاد شد ، همه میخواستن ابهاماشون رفع بشه و تو جمع نگفتن که کدورتی ...

خب منم عکس سونو فرستادم تاابهاماتون برطرف بشه بازم شبهه ای بود پس فردا میرم ب قلبش خواستین بازم عکس سونو میزارم من هیچ واهمه ای ندارم...من توتاپیک گفتم ک بیبی مثبته وازمایشمم مثبته حتی بتا روهم گفتم ولی بازم اومدن پشتم گفتن اینجا بااین همه مدرک بازم شبهه ممکنه مگه  

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
خب منم عکس سونو فرستادم تاابهاماتون برطرف بشه بازم شبهه ای بود پس فردا میرم ب قلبش خواستین بازم عکس ...

من عکس ازمایشگاه رونفرستادم تا شناسایی نشم ولی الان یه قطعشو میفرستم تااونایی ک میگفتن دروغ‌میگه بهشون ثابت بشه دروغ نگفتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بعضیا میگن عکس نتی هس یاچی  من میتونم رواین عکس هرنوعش روبگین بندازم تا دیگه دروغگو خطاب نکنین....

درسته نباید اینکارم اینجا مطرح شه ولی من خودمم این روشو ازهمین نی نی سایت یادگرفتم اصن راجبش تاپیک هس نمیدونم چرا فقط من شانس نداشتم

ولی ب اینکه یکی منو ب تمسخر بگیره ودروغگو خطاب کنه بیزارم دل شکستن هنرنمیباشد....خانوما شما هم ب حرفایی ک زدین وگفتین واقعا فک کنین چراانقد قضاوت مگه خدایین؟بدون یه درصد اشتباه بودن حرفاتون باقاطعیت راجب من حرف زدین واقعا متاسفم 

خدا ناظر است بازهم گفتم 

هیچ وقت کسی تودل وزندگیه کسی نبوده ک بدونه طرف چی میکشه ادم بعضی مواقع یه کارایی ازسر ناچاری ازش سرمیزنه ک خیلیا سرزنشش میکنن شماها خیلی منو سرزنش کردین😔حالا خوب یا بد این قسمت سرنوشت من بوده ک خدا خودش تعیین کرده باید این اتفاق میفتاد خدا توسرنوشتم اینونوشته بوده ک شده...خواهشا ب جای سرزنش فک کنین قضاوتم نکنین بخداهیشکی راضی نیس اینطوری حامله بشه..فک میکنین من چی تودلم گذشت هیچ اونموقع پشیمونم  شده بودم کاش نمیکردم ولی یه درصدم فک نکردم بشه...ک اومدم تاپیکم مطرح کردم....ولی بازم بیشترش برااین نبود  برای حامله شدن باشه ...توی تاپیک لوبیا پستای قبلومیخوندم ک گفتن منی مرد رحم زن روقلیایی میکنه ک برای پسردارشدن خوبه بیشتر ب این خاطر هم بوداینکارو کردم ک خدا خواست وباردار شدم..بازم روشمو ب کسی توصیه نمیکنم براهرکسی جواب نمیده و ممکنه براش خطر باشه 

هیچ وقت کسی تودل وزندگیه کسی نبوده ک بدونه طرف چی میکشه ادم بعضی مواقع یه کارایی ازسر ناچاری ازش سرم ...

اومدم توی تایپک مطرح کردم سریع هم پاک کردم میخواستم بدونم اگه یه درصدم بشه کاری بکنم ک نشه...اصلا مگه سایت براکمک خواستن ازهم نیس؟ من کمک خواستم....گفتن دمنوش بخور تازودی پریود بشی..خوردم بازم نشدم..اومدم تاپیک گفتم ک  پری نمیشم چیکار کنم دیگه بعضی هاهم پست قبلم یادشون بود توی تاپیک همه پیگیر شدن وفهمیدن....ک بازم ب غیراونجا جایی مطرح نشد

اومدم توی تایپک مطرح کردم سریع هم پاک کردم میخواستم بدونم اگه یه درصدم بشه کاری بکنم ک نشه...اصلا مگ ...

ببین دختر جان اولین شک رو خودت درست کردی واسشون . 

گفتی ببیم خط نداره .

گفتیم واه مگر میشه عکس بده.  

عکس دادی بچه ها گفتن این استفاده نشده هست . 

گفتی اره اونو انداختم دور .  اصلا عکس بی بي نو احتیاجی نبود بفرستی. از اینجا شد بچه ها شک کردن . 

از شانس ت تو تاپیک انقدر بتا داشتیم ولی بتای ۳۰۰۰ هزار نداشتیم . شک کردن . 

بعد چی شد شک کردن دکتر گفته نطفه مشخصه.  تو عکس دادی . ولی اون بچه نبود ساک بارداری بود . 

تو خودت هم در جریان نبودی اصلا . 

باز هم شک کردن . 

به نظرم هفته دیگه دکتر نرو . چون قلب تشکیل نشده تا  اون موقع . میخوره تو ذوق ت من هفته ۷ و چند روز رفتم با سختی دکتر نشونم دادش . 

بگذار دو هفته دیگه بورو . 

به هر حال بچه ها شک میکنن . تو قوی باش با مدرک جوابشون رو بده .  نه با نفرین و آه و ناله.  ولی تو اون یکی گروه . 

♥️
من عکس ازمایشگاه رونفرستادم تا شناسایی نشم ولی الان یه قطعشو میفرستم تااونایی ک میگفتن دروغ‌میگه بهش ...

حالا مطمئنی دو قلو نیست ؟ 

شاید دو قلو هست ولی دکتر الان فقط ساک بارداری رو دیده . 

چون ازمایش تو فقط داخل رحم بودن رو که تشکیل شده رو تشخیص داده . 

♥️
ببین دختر جان اولین شک رو خودت درست کردی واسشون .  گفتی ببیم خط نداره . گفتیم واه مگر میشه عک ...

منم گفتم هردوش خراب بودن ازکجا بدونم ادما انقد قضاوت میکنن وگرنه عکس هردوشو پیش هم میزاشتم

دکتر نوشته دیگه میرم  انشالله ک تشکیل شده

حالا مطمئنی دو قلو نیست ؟  شاید دو قلو هست ولی دکتر الان فقط ساک بارداری رو دیده .  چون ...

والا دکتر چیزی نگف راجب دوقلویی واینا

اخه میگن تو همین سونوهم معلوم میشه دوقلو باشه اگه بود میگف  ب نظرم 

اگه دیر رفته باشی آزمایش بتا، بتا زیاد میشه. منم نا خواسته حامله شدم. چون منتظر نبودم یه هفته دیر رفتم. بتام بالای ۳ هزار بود (ولی نی نی نازم تو نه هفته قلبش وایساد 😭).

من فکر میکنم شما خیلی اتفاقی رفتی تو پیج ساناز و چون یه دونه تاپیک بیشتر نداشت، اون رو باز کردی و به این تاپیک راه پیدا کردی. 

من خودم اگه کسی برام جالب یا جذاب باشه میرم تو پبجش ببینم چه تاپیکهایی زده. آخه من سالها کاربر خاموش بودم و جواب همه سوالاتم‌رو تو نی سایت پیدا میکردم 😁

خدایا ممنونم 🙏
والا دکتر چیزی نگف راجب دوقلویی واینا اخه میگن تو همین سونوهم معلوم میشه دوقلو باشه اگه بود میگف&nb ...

اگر قرار باشه بگه این سری میگه . 

چون اون سری فقط ساک بارداری هست که دیده . 

♥️