2777
2789
اگه دیر رفته باشی آزمایش بتا، بتا زیاد میشه. منم نا خواسته حامله شدم. چون منتظر نبودم یه هفته دیر رف ...

خدابخواد هر ناممکنی ممکن میشه😊

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
اگه دیر رفته باشی آزمایش بتا، بتا زیاد میشه. منم نا خواسته حامله شدم. چون منتظر نبودم یه هفته دیر رف ...

من ۲۹ اردیبهشت پری شده بودم..ک بااین حساب میگفتم تااونموقع وقت برای پری دارم...ولی همیشه سه وچار روززودتر پری میشم ازروز موعدم تقریبا بااین حساب میشه گف ۵ روز بعد موعد آز دادم اگع ۲۷ یا۲۶ خرداد پری میشدم...لابد دیر بوده برام آز

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نگقتم ک شما باورکنین همین ک خودم میدونم راسته کافیه شما هیچ میدونی غیر شرعی ینی چی؟ینی از نامحر ...

شرع فقط در مورد محرم و نامحرم که صحبت نکرده شرع خیلی چیزا گفته و یکیش هم اینکه بدون اجازه همسر حتی بیرون تز خونه هم نباید رفت چه برسه به اینکه با فریب اقدام به بارداری کنی،با این وجود من بازن میگم که این کار شما اصلا به من ربطی نداره و من فقط از جنبه عمومیِ این موضوع دارم حرف میزنم که نباید همچین کارایی رواج پیدا کنه که یه جاهایی واقعا ممکنه صدمات جبران ناپذیری برا کسی داشته باشه،ابنوه میگی حرفای خصوصیتو اینجا بسان کردم هم باید بگم که هیچ موضوع خصوصی اونجا مطرح نشد و هرچی بود خودت قبل ازینکه من باهات تو خصوصی صحبت کنم تو تاپیک مطرح کرده بودی،درمورد آبرو بردن هم باید بگم که من آبرو کسی رو نبردم و تمام دوستانی که اینجا هستن در جریانِ کارتون هستن من فقط خواستم با زبون خودت همه چیو مطرح کنی و بعد بهت بگم که ما احمق نیستیم که همچین حرفایی رو مطرح کردی

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
منم هیچ کاری رورواج ندادم خداروشکر  بله نیستی ‌پس قضاوت نکن کسی روامر ب معروفم توی کار غیر شرع ...

هنوز خیلی بچه ای که این حرفا رو میزنی،آی وی اف یا ای یو ای رو با کار خودت مقایسه میکنی؟اینا روش های علمی بارداری هستن که دو نفر بارضایت و آگاهی خودشون اقدام به اینکار میکنن چطور میتونی فکر کنی که کار شما مثل ای یو ای هست،بعدشم دختر خوب من دارم بهت میگم اینکه چیکار کردی به من مربوط نیست من میگم نباید مطرح کنی و ترویج بدی،درمورد شک همسر و طلاق هم برو تو دادگاه ها ببین چه خبره؟ببین چقد جوون هست که بخاطر یه شکِ ساده زندگیاشون متلاشی شده،کسی که کارش به آزمایش دی ان ای بکشه بخاطر شک به همسرش یعنی نصفه راهِ متلاشی شدن زندگیشو رفته و وقتی به مرد ثابت بشه که اشتباه کرده زن نمیتونه رفتار همسرشو هضم کنه،من حقوق خوندم فاطمه جان مطالعات روانشناسی خیلی زیادی هم تو مسائل زناشویی و کلا آسیب های اجتماعی داشتم بخاطر همینم انقد درمقابل کاری که کردی موضع گرفتم و میگیرم و اصلا هم از حرفی که زدم کوتاه نمیام چون میدونم عواقب همیچین حرفایِ به ظاهر ساده ای چی میتونه باشه و چقدر این حرفا میتونه تو ذهن مخاطب تاثیرگذار باشه

من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را...                                                         خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
اره خواب دیدم همین جمع پشت سرم غیبت میکنن اومدم گشتم پیدا کردم من حس ششمم خیلی قویه همه نقشه هاشونو ...

خب الان چه نیازی هست که بگی خواب دیدی؟چرا حرفی میزنی که آدم اگه بخواد حرفای قبلت رو باور کنه پشیمون بشه؟ببین عزیزم اینجا هممون ناشناسیم پس دلیلی برا فریب هم نباید باشه،من از طرف خودم میگم که واقعا برام مهم نیست که اینجا رو پیدا کردی چون اگه پیدا هم نمیکردی خودم به روت می آوردم که کارت زشت بوده فقط میخواستم مطمئن بشم چون کلا هدفِ من این بود که شما متوجه اشتباهت بشی وگرنه انقد بیکار نیستم که بیام برا سرگرمی کارآگاه بازی دربیارمو باعث خنده بشم

شرع فقط در مورد محرم و نامحرم که صحبت نکرده شرع خیلی چیزا گفته و یکیش هم اینکه بدون اجازه همسر حتی ب ...

خب هرچی باشه ازهمسم بوده وغیرشرعی نیس

همون زندگی ک ب ازمایش دی ان ای کشیده بشه پاشیده شدنش بهتره 

اهان حالا عامل طلاقا هم میخوای بگی منم

گفتم این روشو ب کسی توصیه نمیکنم هرکسی ام عقل وشعور داره ک نزاره کارش ب اونجاها کشیده بشه 

هنوز خیلی بچه ای که این حرفا رو میزنی،آی وی اف یا ای یو ای رو با کار خودت مقایسه میکنی؟اینا روش های ...

خب دیگه منم ب عنوان کمک گرفتن موضوع رومطرح کرده بودم ک بعدشم سریع پاکیدم....من خودم میدونم این روش خوب نیس منم بنا ب دلایل خودم کردم ولی بازم میگم هرکس باید باطبق شرایط زندگیش بسنجه همه چیو تاکارب دادگاه نکشه

خب الان چه نیازی هست که بگی خواب دیدی؟چرا حرفی میزنی که آدم اگه بخواد حرفای قبلت رو باور کنه پشیمون ...

ب استاتر گفتم ب توک نگفتم توچرا ب خودت میگیری؟ 

ن خیلی حرفا یودک توخصوصی گفتم وتومیگفتی ازش حرف میکشم وب تمسخر گرفته بودی  ک واقعا جای خجالت داره ب عنوان یه زن ۳۶ ساله برای شما ک من جای بچتم

شما هم خدا نیستی ک ب من بگی کارم زشت بوده یاهرچی زندگی خصوصی خودمه ب خودم  ربط داره..هرکسم ب تمسخر بگیره اولاخدا هس ثانیا جوابشو میدم

خب الان چه نیازی هست که بگی خواب دیدی؟چرا حرفی میزنی که آدم اگه بخواد حرفای قبلت رو باور کنه پشیمون ...

اشتباهم کار شما بوده ک پشتم غیبت کردین سرزنشم کردین

امیدوارم خدا هرکسیو ک منو قضاوت کرده توی شرایطی قرار بده ک این لحظه یادش بیفته ک چی گفته وجای خدا تصمیم میگیره برا بندش 

لطفا ریپ نزن بحثو بی فایدع میبینم

خب هرچی باشه ازهمسم بوده وغیرشرعی نیس همون زندگی ک ب ازمایش دی ان ای کشیده بشه پاشیده شدنش بهتره&nb ...

کلا درکی از حرفای من نداری و من هرچی میخوام متوحه بشی نمیشی،چون من میگم مسئله شما به خودت ربط داره ولی این موضوع رو نباید علنی کنی که خدای نکرده برا کسی مشکل ساز بشه،وقتی انقد راحت از بهم خوردن زندگی کسی صحبت میکنی و برات مهم نیست من دیگه حرفی برای گفتن ندارم فقط اینو بدون شمایی که از خدا حرف میزنی باید بدونی که خدا گفته انسان درمقابل هر بدعتِ خوب یا بدی که بین انسان ها بوجود میاره تا دنیا دنیاس مسئوله،یکم مطالعه کن و رو حرفام فکر کن،من که شما رو نمیشناسم هیج دشمنی هم باهات ندارم فقط دلم میخواد بعنوانِ یه همنوع و هم جنس آگاه باشی و آگاهانه زندگی کنی و با تدبیر و صبورانه زنانگی کنی که بتونی زندگی موفقی داشته باشی

ب استاتر گفتم ب توک نگفتم توچرا ب خودت میگیری؟  ن خیلی حرفا یودک توخصوصی گفتم وتومیگفتی ازش حر ...

چه فرقی میکنه مهم اینه که ما رو بقول دوستان ایستگاه کردی،درمورد خصوصی هم تمام‌ پیامارو دارم هر کدوم رو که بخوای همینجا میفرستم که ببینم چه حرف خصوصی بین ما رد و بدل شده،بله درسته شما حای بچه منی بخاطر همینم دارم تلاش میکنم متوحه اشتباهت بشی

اشتباهم کار شما بوده ک پشتم غیبت کردین سرزنشم کردین امیدوارم خدا هرکسیو ک منو قضاوت کرده توی شرایطی ...

قطعا خدا آگاه تر به هرچیزه،من گفتنی ها رو گفتم و بقول سعدی: من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم،تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال

موفق باشی

بچه ها این ماه به نطرتون حامله میشم?

ان شاالله 😍😍

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم