2777
2789
کلا درکی از حرفای من نداری و من هرچی میخوام متوحه بشی نمیشی،چون من میگم مسئله شما به خودت ربط داره و ...

من خودم درک دارم اتفاقا 

ب کسی هم روشی توصیه نکردم

ب کسی  هم نگفتم زندگیتو ازهم بپاشون...گفتم ک هرکسی عقل داره ک زندگیش ب اینجاها کشیده نشه

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚
چه فرقی میکنه مهم اینه که ما رو بقول دوستان ایستگاه کردی،درمورد خصوصی هم تمام‌ پیامارو دارم هر کدوم ...

اوکی هرطور راحتی فک کن...توفک میکنی ایستگاه شدی ب من ربطی نداره  اینش  دیگه نظر شخصیه خودته 

حرفامم راس بود مدرک هم روکردم ☺عارت میاد قبول کنی

مهمش اینه ک تو میگفتی دارم ازش حرف میکشم ک بیای توی عمومی بگی ک گفتی جای خجالت داره واقعا ب زنی گ جای مادرمه توخصوصی ازمن مسائل شخصیمو میپرسید تا بادوستاش غیبت کنن پشت سرم

اگه جای مادر یه دختر بودی هیچ وقت اینطور قضاوت نمیکردی وپشت سرش شونمیزاشتی متاسفم فقط اینو میتونم بگم

من اشتباهیی نکردم زندگیم هم ب کسی ربطی نداره لطفا دیگه راجبم نظر نده نمیخوام همکلامت شم

اشتباهم کار توبود ک کردی وغیبت کردی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا خدا آگاه تر به هرچیزه،من گفتنی ها رو گفتم و بقول سعدی: من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم،تو خواه ...

خودم میدونم لازم نکرده کسی ک پشت سرادم غیبت میکنه  این حرفاروبگه...شما یکی میخواد خودتو نصیحت کنه پشت مردم غیبت نکنی..ریپ نزن

@berkejooon‍ 

ببخشید اینجور گفتم... چون ترسیدم دل کسی اذیت بشه دیگه ادامه ندادم

اما فردا توی سونو وقتی دیدی چجوری مثه گنجشک قلبش میزنه، دلت میره براش😍😍

با اون قد و قواره ی کوچولوش�😍😍 وای خیلی لذت بخشه.. خدا نصیب همه بکنه ان شاالله 🤲😍

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
@berkejooon ‍  ببخشید اینجور گفتم... چون ترسیدم دل کسی اذیت بشه دیگه ادامه ندادم اما فردا توی ...

الهیییی آمیییین... ن ناراحت چراا گل

باید خشتک سانیو جرررر بدیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

به به جمعتون جمعه،گلتون کمه😅

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
الهیییی آمیییین... ن ناراحت چراا گل باید خشتک سانیو جرررر بدیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂� ...

میکشیمش🤣🤣

والا من یادم نبود ساناز اینو گفته... شکوفه یادم انداخت🤣🤣

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
به به جمعتون جمعه،گلتون کمه😅

به بهههه🤣🤣

میبینم که بر ما باردارا یه کنج خلوت حرامه... حراااام🤣🤣

ان شاالله این ماه بی بی خودت مثبت بشه😍

به بهههه🤣🤣 میبینم که بر ما باردارا یه کنج خلوت حرامه... حراااام🤣🤣 ان شاالله این ماه بی بی خودت ...

راحت باشید من خودی ام.

الهی امین،قربون نفست😘

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
راحت باشید من خودی ام. الهی امین،قربون نفست😘

قربانت😍😘

این تاپیک مخصوص باردارهاست. ما قاچاقی اینجاییم. تاپیک بغلی مخصوصا اقدامیهاست و شما قاچاقی اونجایید � ...

اینو خوب اومدی🤣🤣

ما اگه اونجا نیایم، کی از تجربیاتش بگه؟😄

بچه ها جووون دلتوووون نخوااااداااا غوره حیاطمونه شوهرم زحمتشو کشید... پدر دستم دراومددددد 😁😁

بهههه بهههه😍😍 نوش جووووون😋😋 چه هنرمنددددد👌👏👏