2777
2789
عنوان

بعد بگین انرژی جذب وجود نداره😂🫠

234 بازدید | 32 پست

آقاااا من شیش سالم بود رو همسایمون کراش زدم خیلی خوشگل بود یعنی کدی سامی بیگی

بعد خیلی پولدار بود همیشه خوراکی های باکلاس بهم میداد 😂

متاسفانه رفت یه شهری

حتی دوست دوران کودکیم مال دبستان اونم دقیقا رفت همون شهر

حالا بعد چندین سال من توی ۲۱ سالگی کجام!؟ بله همون شهر😶

امشب بهش فکر کردم پشمای خودمم ریخت

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

کپی

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

🤣🤣🤣😅😅😅😅

گر نگهدار من آن است که خود میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد....! دوتا دوست خوشملیم که کاربری دست هر دوتامونه جهت جلوگیری از هر گونه سوء تفاهم میگم که مودی نیستمممممم و بخاطر همین تاپیکا کلا باهم فرق دارن🤣🤣🤣   اگه استارتر نیستی و نظرتو درباره کامتنم میخوای بد بگی و بهم بی احترامی کنی اصلا روم ریپلای نزن چون یا جوابتو نمیدم یا یه جوری میدم که خودت خجالت زده بشی که چرا باهام بد حرف زدی ... دیگهههههه یه دختر پرانرژی در فضای مجازیم و در عین حال بسیار جدی که اگه تو دنیای واقعی ببینیم اصلا باورت نمیشه😂😂😂 .  در آخر بهترین ورژن خودمم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان امشب رفتم خونه مامانمینا تا اومدم شام بخورم دیروقت شد با خالم میخاستم برگردم خونمون کلید نداشتم هرچی تماس گرفتم همسرم خواب بود جواب نداد خانوادش ساعت ۷ میخوابن من برنگشتم که پشت در نمونم ساعت ۱۰ بود بعد دیگ خالم رفت اقا بعد ۲ ساعت بیدار شده بعد طلب کار گفت دیگ برنگرد تا تکلیفت روشن کنم

انتظار داشتم آخرش این باشه که، فردا عقدتونه 😂

اوخی نه ازم خیلی بزرگتر بود ولی خیلی جاذااااااب بود قیافشو یادم نمیاد فقط یادمه بهش میگفتم سامی بیگی😂😂

انتظار داشتم آخرش این باشه که، فردا عقدتونه 😂

اینی که میگی داستان منه😂

همسایمو جذب کردم🫠

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

خوب تو اون شهری نمیبینیش که

نه منظورم اینه همیشه توی بچگی دوست داشتم برم این شهر و الان واقعا اونجام بحث اون نیست 😂

خوب تو اون شهری نمیبینیش که

بعدش ببینمش هم نمیشناسم مهد کودک بودم🤣🤣🤣

نه منظورم اینه همیشه توی بچگی دوست داشتم برم این شهر و الان واقعا اونجام بحث اون نیست 😂

یعنی منم به شهر دلخواهم فکر کنم جذبش میکنم؟ 🫠

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

واقعا 😂😍خوشبخت باشی عزیزم ❤️ 🥺

اره

مرسی گلم😘

کاش چیزای دیگرم جذب کنماا اخه ازدواج چیه دیگه که من جذبش کردم🤧