2777
2789
بچه ها من هلاک یه نخ سیگارم 😭😭😭😭 خدا کنه این ۸ ماه  به سلامتی و زود تمام بشه روزی ۵ تا پاک ...

بهش فکر نکن.. به کنجد کوچولو فکر کن، به اینکه حاضری هر سختی رو تحمل کنی اما سالم و سلامت بیاد بغلت... هروقت فکرت رفت سمتش، خودت رو با یه چیز مشغول کن...

مثلا بیاین تاپیک رو هدفمند کنیم... مثلا.. درباره بازی هایی که برای بازه سنی ۶تا۹ ماه مفیده رو پیدا کنیم و اینجا بنویسیم... تا بعدا واسه فسقلیامون انجام بدیم... اینجوری هم فکرمون مشغول میشه، هم کار مفید انجام دادیم...

نظرتون؟

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینجور خوبه .  من خیلی عصبی شدم وحشتناک.  

بخاطر هورمونهاس

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
بچه ها من هلاک یه نخ سیگارم 😭😭😭😭 خدا کنه این ۸ ماه  به سلامتی و زود تمام بشه روزی ۵ تا پاک ...

آخییی دورت بگردم عزیزم، آدامس موزی بخور، هوس سیگارو ازبین میبره.. عزق نعنا، یا چایی نبات فوقعلادس واسه معده.. تلقینم نکن

سلام حالت چطوره خوبی؟عزیزم شما الان اول راه هستی مادرشون خیلی فداکاری میخادسیگارکشیدن که چیزی نیست شایدبه خاطر بچه ات مجبور باشی یه کارای انجام بدی که اصلا فکرش رونمیکزدم به این فکرکن که نی نی با کشیدن سیگارحالش بدمیشه وبخای نکرده برای سلامتیش ضررداره اگه خیلی خیلی توفشاری به دکترمراجعه کن سعی وتلاشت   رو بکن شماره زن قوی هستی یه جوری خودت روسرگرم کن وبه خداتوکل کن ازخودشان بخاه مطمعن باش کمکت مبکنه 

اره اینجور خوبه .  من خیلی عصبی شدم وحشتناک.  

این چندوقته که سیگارنکشیدی به خاطراین راحت لودی که بهش فکرنمیکردی یعنی نمیگفتم من چندوقته نکشیدم الان چونکه بهش فکرمیکنی ویادسیگارکشیدن افتادی نمی تونی ازفکرش بیای بیرون وذهنت رودرگیرکرده درسته سختی داره اما به سختیش می ارزه یه بچه خوشگل گیرت میاد وازتنهای درمیای تواین دنیا برای به دست آوردن هرچیزی باید یه چیزی ازدست بدی و اینم سیگارنکشیدن و تحمل کردن شماست ودرعوض یه بچه ی سالم به دنیامیاری

بازی نجات اسباب بازی

رده سنی: ۶تا ۹ماه

هدف: دست ورزی

نتیجه: تقدیت عضلات دست، هماهنگی چشم و دست

روش بازی:

توی یه ظرف پهن، ژله میریزیم به ارتفاع ۲سانت و چند تا از اسباب بازی های مورد علاقه ی کودک رو در ژله قرار میدیم... و ظرف ژله رو در یخچال می‌گذاریم تا ژله ببنده...

بعد که ژله سفت شد، ظرف ژله رو در اختیار کودک قرار میدیم و از اون میخوایم که اسباب بازی های خودش رو برداره... 

سلام حالت چطوره خوبی؟عزیزم شما الان اول راه هستی مادرشون خیلی فداکاری میخادسیگارکشیدن که چیزی نیست ش ...

ممنون عزیزم . مرسی واقعا به دلم نشست صحبتتون 😘

♥️
آخییی دورت بگردم عزیزم، آدامس موزی بخور، هوس سیگارو ازبین میبره.. عزق نعنا، یا چایی نبات فوقعلادس وا ...

میترسم عرق نعنا بخورم چون گرمه . آدامس رو امتحان میکنم حتما مرسی 

♥️
یالله سلام علیکم بااجازه

سلام به روی ماهت😄

@نینیمن۱۴۰۰ سلام

برگشتی از سونو؟ چی شد؟