2777
2789

هم بو نداشته باشه هم سردش خیلی بدمزه نشه، یا حتی اگر میانوعده سالم میدونید بگین که ادم بخوره تا عصر گشنهش نشه میره خونه غذا بخوره

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انواع مغز ها انجیر خشک

ی نون هم هست تو نونوایی نافتزی روش مغز تخمه هستش .

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

ساندویچ ماکارونی،ساندویچ الویه،ساندویچ مرغ سرد،پیراشکی..لقمه نون پنیر و سبزی،نون تست با عسل و کره،یا نون تست با شکلات صبحونه و موز...اینارو میتونی ببری،میوه ببر ،کوکو و کتلت و...بو داره

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

چه خوشحالم یه نفر هم نظر با خودم پیدا کردم😊

بنظر منم نباید غذای بودار محل کار برد

همکارام یه بار همبرگر سفارش دادن، بوش داشت حالمو بهم میزد

بعدا بهشون گفتم هرغذایی میارید فقط بی بو باشه

ناراحت شدن گفتن فلانی از ما بدش میاد😐

حالا بیا ثابت کن من میگرن دارم به بو حساسم

اصلا بحث میگرنم نباشه محل کار زشته بو غذا بپیچه جلوی مشتریا مدیرا...

🌷🌷توی تاپیکهای چله و نذر و دعا صدام کنیین🌷🌷برام دعا کن هرچه زودتر شغل خوبی پیدا کنم🌷🌷حاجتروا باشی🌷🌷