2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من الان حال اون روز تو رو دارم این ماه اقدام کردم و دوست دارم بگیره 🙃 حالا که خودت نی نی تو د ...

انشالله انشالله به امیییید خدا . بزودی بی بی چکت مثبت میشه عزیزوووم🧿🧿🙏🙏🙏

♥️
صدر در صد عزیزووووم 😍😍😍

😄😄😘😘😘

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
۲ ساعت نیم ما عقب‌تر هستیم 

خب خوووبه👌👌

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

ساناز به سحر بگو بیاد اینجا ببینیم حالش چطوره... تو فکرشم

سحر عزیزم بیا از حالت بگو 😘 گفتم 😍

خدا قوت😄😄

منظورم این بود که شماره اش رو داری، یه پیام بهش بده😄

ساناز به سحر بگو بیاد اینجا ببینیم حالش چطوره... تو فکرشم

حالم ک همونطورییم، اینجا خواهش میکنم اگه استرس میگیرین نخونین پیاممو😞

لک بینی وحشتناک دارم جوری ک باید پوشاک بزارم... 

واینکه هنوزم حالت تهوع دارم، سینه هام درد میکنه، دکترم گفت  این حالتو داشته باشی خوبه🤩. پناه بر خانم فاطمه زهرا.... 

حالم ک همونطورییم، اینجا خواهش میکنم اگه استرس میگیرین نخونین پیاممو😞 لک بینی وحشتناک دارم جوری ک ...

مطمئنن اگه قرار بود خدایی نکرده اتفاق بدی بیفته، لخته لخته و با درد خیلییی زیاد همراه بود.. همین که اینا رو نداری، خداروشکر

مراقب خودت باش.. تو فکرت بودم والا... بیا اینجا حداقل از احوالت به من بگو

آخییی مرسی گلم.. اره خدارو شکر... چشم🤩

😘😘

بچه ها من هلاک یه نخ سیگارم 😭😭😭😭

خدا کنه این ۸ ماه  به سلامتی و زود تمام بشه روزی ۵ تا پاکت میکشم 😭😭😭. 

معدم هم باد کرده انگار توپ فوتبال قورت دادم . جوری که پوست شکمم قسمت معده کشیده شدنش رو حس میکنم 😭😭😭😭

خلاصه دیشب جهنم بود واسم.  تا صبح گریه کردم . از درد معده.  از ورم معده . از هلاک بودن واسه یه نخ سیگار 😭😭

من از وقتی فهمیدم باردارم سیگار نکشیدم و راحت راحت بودم . 

به نظرتون چرا دیشب انقدر هلاک سیگار شدم ؟ 

دعا کنید واسم دیگه دلم هوس سیگار نکنه 😭😭😭😭😭

♥️