جات خالی شمال چقدر اونجور خوردیم پس چرا اونوقت اینجوری نشدم😭😭 قاصدک روز قبلشم بلال با پنیر پیتزا ...
یواش یواش داره لو میره علت دل درد😄😄
نوش جووونت عزیزم... بعد هر چیزی که حس میکنی ممکنه معده ات رو اذیت کنه یکم عرق نعنا بخور یا همراهش روغن زیتون بخور
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲 اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
یواش یواش داره لو میره علت دل درد😄😄 نوش جووونت عزیزم... بعد هر چیزی که حس میکنی ممکنه معده ات رو ...
قاصدک دیدی نی نی somi پسر شد؟😐😐
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
عزیزززم براش ناراحت شدم ای کاش جفتش جور میشد حالا خدارو شکر که سالمه🙌🙌
اقدامی دختر بود؟
اخیییی عزیزم.. واقعا حکمت خدا رو شکر
من که جهیزیه ام رو مامانم رفت گرفت... فقط چیزای مهم رو خودم رفتم انتخاب کردم😅 واسه سیسمونی هم یه م ...
وای خوشبحالت چقد راحت خرید میکنی من یه عذابی میکشم که بیای به دیدن،بخدا برا ریزترین چیزا هم بایستی خودم باشم که انتخاب کنم الانم میدونم برا سیسمونی چی در انتظارمه😂🤦♀️
من و خداوند هرروز فراموش میکنیم،او خطاهای من را و من لطف او را... خدایا منو ببخش اگه ناسپاسی کردم راضی ام به رضای تو🙏
الهی عزیزم مطمئنم همین که وارد ۱۴ هفتگی بشی ان شاءالله به لطف خدا خیلی بهتر میشی منم خوب خوب نیستم ...
محتاج دعای دوستای گلم هستم
خیلی خیلی روزای سختی رو دارم میگذرونم
برام دعا کنید
دختر زیبای من، گل قشنگم؛ تا ابد دوستت دارم ،سپردمت دست خدا،،،،قول میدم زود بیام پیشت ،، نمیخاستم از تو جدا شم ، تو گلی توی گلخونه بودی،، گلی دیدی که آخرش اما توی دنیام گمشده بودی، گلی تو بگو من نباشم کی کی میذاره تورو روی چشماش،، کی میریزه آب پای جونت،کی میذاره تورو جلو آفتاب، گلی میترسم که پژمرده شی بمیری و بری،، گلی اگه خاری بره باز تو تنت میمیرم منه کولی،، گلی بیا خاکت میشم ، ساکت میشم تا از پیشم نری ، دعا میکنم بارون بیاد رو سرت گلی .......
وای خوشبحالت چقد راحت خرید میکنی من یه عذابی میکشم که بیای به دیدن،بخدا برا ریزترین چیزا هم بایستی خ ...
قبلا ها خیلی مشکل پسند بودم، اما الان فقط میرم یه جایی که میدونم بهترین چیزا رو داره، برای همین خیلی نمیگردم.. در حد همون پاساژ😄