2777
2789

میشه برام صلوات بفرستید نیاز دارم به دعاهاتون 

میشه برام یدونه صلوات بفرسی که هرچی خیره برام پیش بیاد...هی هم ریپ نزنین اسم کاربریت ، می‌خوام شبیه نی نی یار باشه ، برو ذهنت رو با واتکس بشور منحرف...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دلم خواااست ولی چرا هرچی دلم میخواد. ببینم دیگه دلم نمیخواد🤔🤔

منم😄😄

چند روز پیش بوی حلیم میومد توی راهرو... با اینکه دوست ندارم، اما از بوش خوشم میومد.. شوهرم گفت بگیرم برات.. گفتم نههه اصلااااا🤢🤦‍♀️

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
🤩🤩🤩😁😁🤩🤩🤩🤩

این قرتی خانم خودته😄😍😍

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
شاید چون تازه بودن اینجور شدی🤦‍♀️😋😋 وایی چقد مزه میده با پوست بپزیشون، بعد دون کنی با نمک و آبلی ...

جات خالی شمال چقدر اونجور خوردیم پس چرا اونوقت اینجوری نشدم😭😭

قاصدک روز قبلشم بلال با پنیر پیتزا خوردم فکر کنم اونم باعث شد

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
فرستادم واست اییشالله مشکلت حل شه گل

مرسی عزیزم. همچنین شما

میشه برام یدونه صلوات بفرسی که هرچی خیره برام پیش بیاد...هی هم ریپ نزنین اسم کاربریت ، می‌خوام شبیه نی نی یار باشه ، برو ذهنت رو با واتکس بشور منحرف...
خوشمزه میشه با پنیر پیتزا؟؟ 

هرکی یه جور دوست داره انقدر قرصا اشتهامو زیاد کرده یعنی دلم میخواد همه چی بخورم،

ذرت مکزیکی مگه نخوردی؟

بلال رو میپزم دون میکنم پنیر و ادویه میشه ذرت مکزیکی خونگی😂😂😂

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
ای خدا بیکینی بکنم تنش ببرمش کنار دریااا😍😍😍😍

این خپلوووو ببینید😂😂🥰🥰🥰