2777
2789
شکوفه دیدی خانومه چی گفت راجب سوالم ؟  همه ی تنم عرق سرد نشست 😭😭🥺🥺🥺

نه بابا نگران نباش... بخاطر اینه که رحم میخواد کش بیاد اینجوری درد میگیره...

ولی ویکس نزن دیگه... گرمیه، خدایی نکرده لکه بینی نگیری بعد استرس بگیری 

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم
به پهلو میخوابم دیگه اذیت نمیشم فقط زیر نافم شل و سفت میشه 🤦‍♀️ نفسم میگیره

اخیی☹

رو به بالا که کلا نخواب، چون خون رسانی به جنین کم میشه.... بهترین حالت به پهلوی  خوابیدنه

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کشاله ران رو میگی ؟؟اره منم یه جوری شدم دلم هوری ریخت ولی فکر کنم منظوری نداشت، من اینجا خیلیارو دید ...

اره میدونم بی منظور گفت . خودم یهو دلم ریخت ترسیدم 

♥️
پس باز کنم شال رو ؟ 

آره به نظرم... به پهلو دراز بکش دردش کمتر میشه...

کار سنگین نکن، پله بالا پایین نکن...گرمی نخور.. نگران هم نباش.. ان شاالله که چیزی نیست

به پهلو میخوابم دیگه اذیت نمیشم فقط زیر نافم شل و سفت میشه 🤦‍♀️ نفسم میگیره

شکوفه خدایی راست بگو یک کیلو باقاله خوردی یا بیشتر خوردی ؟ 😂این  باقاله بی وجدان خدایی خیلیییییی خوشمزه هست . من خیلی دوست دارم 

♥️
شکوفه خدایی راست بگو یک کیلو باقاله خوردی یا بیشتر خوردی ؟ 😂این  باقاله بی وجدان خدایی خیلیییی ...

باقالی باغ مامانم بود باقالی پلو درست کردم🤦‍♀️

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
باقالی باغ مامانم بود باقالی پلو درست کردم🤦‍♀️

شاید چون تازه بودن اینجور شدی🤦‍♀️😋😋

وایی چقد مزه میده با پوست بپزیشون، بعد دون کنی با نمک و آبلیمو بخوری🤦‍♀️🤦‍♀️ لعنتی خوشمزه😋😄

شاید چون تازه بودن اینجور شدی🤦‍♀️😋😋 وایی چقد مزه میده با پوست بپزیشون، بعد دون کنی با نمک و آبلی ...

منم دلم خواااست

ولی چرا هرچی دلم میخواد. ببینم دیگه دلم نمیخواد🤔🤔