2777
2789
عنوان

عشق یا پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 90 پست
من باشم عشق رو انتخاب نيكنم  بعد اززچند وقت دوباره با بابام خوب ميشم  ولي اگر بابامو انت ...

آخه خواهرم می‌ترسه چون واقعا الان بابام از طرفی میگه برو کارت ندارم ازطرفی هم میگه راضی نیستم ولی آخه بابام که پسره رو نمیشناسه که نمیدونم فعلا که یه هفته فرصت داده که پسره خودشو ثابت کنه پدر یا مادرش زنگ بزنن ولی بااین حال هم جواب پدرم منفیه

سلام دوستان.من و یه آقایی ک به ظاهر یا واقعا عاشق بودن اومدن خاستگاری ازدواج ما سنتی نبود.اما بابام گفت انتخاب با خودت اگه میدونی خوشبخت میشی و آرامش داری برو جلو الان عقدم و دارم جدا میشم من خاستگارایی داشتم ک موقعیت بهتری داشتن تا شوهرم اما عشق چشامو کور کرده بود خوشبختانه دارم جدا میشم چون مرد زندگیم نبود و الان توصیه م ب اسی اینه که لطفا اگه خاستگار از همه لحاظ اوکیه مالی فرهنگ عقیدتی لطفا ایشونو فدای یه عشق و عاشقی نکنید زندگی یه عمره من شوهرم اوایل خیلی خوب خودشو نشون داد تو نامزدی انا عقدکردیم خود واقعیش اومد جلو من خودم متوجهم ک احساسی تصمیم گرفتم و اعتماد کردم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خواهرم همه چیو قبول داره بابام میگه زنگ زده به من دستور داده تو دخترتو نده به کسی دخترت منو میخواد ب ...

کاملا به پدرتون حق میدم..دخترتو به کسی منو میخواد واقعا لفظ بی ادبیه..مگه میخواد ماشین بخره..واقعا حرفاش خیلی سنگینه اصلا برا آدم هضم نمیشه..مگه زندگی آلان خواهرتون چشه که این آقا از آسمون افتاده بخواد درستش کنه..اینقد زندگی خواهرتون اسفبار و نگران کننده ست....واقعا که...من خودم نظامی هستم واقعا انتظار نداشتم یه نظامی همچین طرز فکر و همچین شعوری داشته باشه....پدرتونو درک کنین خواهشن..   

🚨آقا هستم..سامان مهرزادی🚨دلتنگتم آرشام جانم😢😢😢😢😢😢
بابام نه دیدتش نه چیزی فقط چون پسره باحالن دستوری گفته دخترتو به کسی نده من میخوامش و زندگی بهتر از ...

خب پس پدرتون از روی شناخت این حرفو نزده. به نظرم یه جوری از لجبازی منصرفشون کنید. و بگید باشه نمیدیم ولی بذار با خانواده بیان ببینشون باهاش حرف بزن و بعد نه بگو. وگرنه ممکنه دخترت تا همیشه بگه بابا فلانیو ندید رد کرد. بهم طلم کرد و ... یکی به بابات عواقب کارشو بگه. ممکنه ابجیت دیگه ازدواج نکنه و باباتو مسبب بدبختیش بدونه. ممکنه ازدواج کنه و با وجود همسر فکرش پیش این اقا باشه و باباتو مسببش بدونه و...

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
بابام میگه با اونی که میگم نه هم ازدواج کنی من پشتتم خلاصه بچه منی ولی بدون قلبا راضی نیستم و خوشبخت ...

وقتی میگع پشتته پس از روی لجبازی نیس

بعدم باید پسرع بیاد خونوادش بیان ببینین صحبت کنین نظر قطعی بدین همه تون

شاید خونواده رو دیدین تظر همه تون منفی شد یا بالعکس

خداجونم میدونی جز تو پناهی ندارم 
بابام مشاوره قبول نداره

خودتو میگم

میگم برو مشاور ببین شرایط پسر واسه ازدواج اوکی هست یا نه

و ببین از نظر مشاور بابات حرفش درسته یا نه

بعد تصمیم بگیر

چون پدرته که نباید لگد بزنی به بختت شاید پدرت حرفش منطقی نباشه

و شایدم واقعا منطقی باشه و اگه ازدواج کنی بیجاره بشی

خصوصیات هر دو رو بگو تا بهتر بتونیم نظر بدیم. شغل، تحصیلات، درآمد، قیافه و... گاهی وقتا باید بهترین رو بر اساس عقل انتخاب کرد، نه به حرف پدر و نه به ندای قلب. حالا ممکنه بهترین با انتخاب پدر یکی باشه که چه بهتر یا همون عشق خواهرت باشه 

توی انتخابای مهم زندگیم اگر قرار بود به حرف بابام باشه همونی که بوودم میموندم یه دختر بی دست و پای بی مصرف اینو جدی دارم میگم با اینکه پدرم یه ادم عاقل و فهمیده و فرهنگیه ولی تعصباتی داشت که در برابرشون وایسادم و اگر بنا به احترام به تصمیمات پدرم بوود روز به روز افسرده تر میشدم به نظر کاربرای اینجا کاری نداشته باش شرایط زندگی هر کسی فرق میکنه چه بسا خیلیاشون تو موقعیتش جور دیگه رفتار کننن... میخای خواهرت تمام عمرش چشمش دنبال مرد دیگه باشه؟؟؟ باید صبر کنن دلیل اینهمه عجله رو نمیفهمم مگه افتادن دنبالتون.... اینکه کسی سنش بیشتر تجربش بیشتره و پدر به معنی  بهترین تصمیم گیرنده نیست پسر اگر خوبه کم کم جاشو تو دل پدرتون باز میکنه و پدرت همه حرفاشو یادش میره نگران نباش

واقعا؟ مطمعنی شما؟ آخه میگه این آقا به صلاحت نیست من راضی نیستم به این ازدواج پسره بی ادبیه و اینا ی ...

معمولا بعد عقد چیزی درست نمیشه ینی آدما تغییر نمیکنن یا نهایتا 6 ماه به خاطر شوق و ذوق عقد رفتارشون خوبه بعد دوباره همون رویه خودشونو ادامه میدن

منظورم اینه ک اگه بی ادبه بعد عقد همین طور خواهد بود ب امید درست شدن ازدواج نکنه

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤
پس عقل و منطق رو باعم بکار ببرین نظر شما راجبه پسره چیه ایا تحقیق کردین اایا از رفتارش راضی عستین ا ...

همه ازشون تعریف میکنن از خواستگار خواهرم خیلی خونواده باشخصیت و خوبین